Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Άθλος αυτό που έκανε ο Παπαθανασάκης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Κακαγιάννης και μίλησε για την πορεία της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά και για το πλάνο ενόψει της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Προετοιμαζόμαστε για την Σούπερ Λιγκ αλλά προέχει να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα και προχωράμε. Υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Κρατάμε την μπάλα χαμηλά μέχρι να εξασφαλιστεί η άνοδος».
Για το γεγονός πως όλο το διοικητικό συμβούλιο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη:
«Είναι η πρώτη φορά που είμαστε όλοι εδώ από το διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχει μια χημεία ανάμεσα μας. Εγώ με τον Χρήστο Αντωνέλη έχω μιλήσει 100αδες ώρες στο τηλέφωνο αλλά ήταν η πρώτη φορά που ήμασταν πρόσωπο με πρόσωπο».
Για το κλίμα στον Ηρακλή:
«Αυτό το κλίμα που έχει δημιουργήσει ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι το να δουλεύουμε σαν ομάδα. Η ομάδα αποτελείται και από ανθρώπους που δεν φαίνονται όπως αυτούς στα γραφεία και στο προπονητικό τιμ. Είμαστε μια οικογένεια και μια ομάδα, δεν υπάρχουν διαφωνίες και βγαίνει ένα καλό αποτέλεσμα».
Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:
«Ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει πληρώσει τρεις ομάδες, την φετινή, την περυσινή και την προπέρσινη. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ηρακλή και το θεωρώ αυτό άθλο. Δεν πίστευα πως θα υπήρχε αυτή η επιτυχία και θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση. Η επιτυχία με την αποτυχία είναι κοντά και αν έρθουν κάποια άσχημα αποτελέσματα ο κόσμος δεν πρέπει να κρίνει και να κατακρίνει εύκολα. Ίσως να είμαι προνοητικός αλλά εμείς χτίζουμε τον Ηρακλή της Σούπερ Λιγκ».
Για τις αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη χρονιά:
«Θα γίνουν αλλαγές στα πλαίσια της λογικής. Με αδειοδότηση ή χωρίς θα ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και θα χτίσουμε τον Ηρακλή στον κορμό που έχουμε. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν μέλλον για τον Ηρακλή αλλά και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης εκτός από τις ικανότητες κοιτάει και τις αρχές και τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή. Ψάχνουμε και την εξωγηπεδική ζωή του παίκτη. Επιπλέον, αν μια ομάδα γεμίσει με ξένους, ποιο είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου; Εγώ θα επιθυμούσα όλες οι ομάδες να έχουν αυτούς τους περιορισμούς γιατί έτσι οι ομάδες αναγκάζονται να επενδύουν στις ακαδημίες και να ευνοείται το Ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για το αν θα υπάρξει κάποιο μελλοντικό πακέτο για τα εισιτήρια:
«Λαμβάνουμε τα πάντα υπόψιν με την κρίση που υπάρχει. Θα βγει ένα πολύ καλό πλάνο για τον Ηρακλή και θα ανακοινώσουμε πράγματα στα μέσα του Ιουνίου».
Για το αν θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη ο Παπαθανασάκης:
«Ο πρόεδρος έχει ρίξει… άγκυρα και θα μείνει εδώ πέρα. Γενικότερα υπάρχει επικοινωνία και έχουμε συνεχόμενη επαφή. Ο Ηρακλής ποτέ δεν διοικήθηκε από αυτόματο πιλότο γιατί ακόμα και από τον Καναδά είχαμε άπειρες ώρες συνεννόησης και ίσως αυτό ήταν και ένας από τους λόγους επιτυχίας καθώς ο πρόεδρος έπαιρνε τις αποφάσεις του ανεπηρέαστος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: