Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Πορτογαλία: Συγκλονίζει ο πατέρας που δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς!!

Απίστευτη είναι η περιγραφή του πατέρα που δέχθηκε επίθεση από την πορτογαλική αστυνομία, μπροστά στα μάτια του 9χρονου παιδιού του.

Πορτογαλία: Συγκλονίζει ο πατέρας που δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς
Το γύρο του διαδικτύου έκανε από το βράδυ της Κυριακής το βίντεο που δείχνει πορτογάλους αστυνομικούς να επιτίθενται σε έναν οπαδό της Μπενφίκα και πατέρα ενός 9χρονου παιδιού, μπροστά στα μάτια του γιου του.

Ο Ζοσέ Μαγκαλάες μίλησε για αυτή την τραυματική του εμπειρία και συγκλόνισε, λέγοντας πως το παιδί του πίστεψε μετά το συγκεκριμένο συμβάν πως εκείνο ευθύνεται, επειδή του ζήτησε να πιει λίγο νερό, λόγω της ζέστης που επικρατούσε εκείνη την ημέρα στη χώρα της Ιβηρικής.

«Ήρθε ο αστυνομικός και μας ρώτησε τι κάνουμε εκεί, γιατί ήμασταν εκεί, εκτός του γηπέδου. Του εξήγησα ότι ήταν αδύνατον να μπούμε μέσα λόγω της ζέστης, ότι το παιδί δεν ένιωθε καλά και ότι έπρεπε να βγούμε», ανέφερε αρχικά ο άτυχος πατέρας και πρόσθεσε:

«Διδάσκουμε στα παιδιά να βλέπουν τους αστυνομικούς ως φίλους και γι’ αυτό αντέδρασαν. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Το μόνο που μου είπε ο Γκονζάλο ήταν: "Μπαμπά, αν δεν διψούσα δεν θα είχαμε πρόβλημα". Γι’ αυτό υπέδειξε τον εαυτό του ως υπεύθυνο. Επειδή ζήτησε νερό και φύγαμε απ’ το γήπεδο».

Δείτε το σχετικό βίντεο




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: