Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ευελπιστεί στην παραμονή Στέρλινγκ ο Ρότζερς!!

Τι και αν το μέλλον του στη Λίβερπουλ κρίνεται κάτι παραπάνω από αμφίβολο; Έχοντας ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του, ο Μπρένταν Ρότζερς εκτιμά ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα παραμείνει στο «Άνφιλντ», παρά τις όποιες «σειρήνες» ακούγονται για το φετινό καλοκαίρι.
Σίγουρος για την παραμονή του Ραρχίμ Στέρλινγκ στη Λίβερπουλ εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.
Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών φέρνουν τον 20χρονο στην πόρτα της εξόδου, με τις δηλώσεις του μάνατζερ του στην Πέμπτη, περί μη ανανέωσης του πελάτη του ακόμα και με συμβόλαιο... 1 εκ. λιρών, να βάζουν «φωτιά».
Σε αντίθεση με όλα αυτά, ο τεχνικός των «κόκκινων» παρουσιάστηκε ήρεμος και σχετικά βέβαιος για την... συνέχεια της εξέλιξης του 20χρονου υπό τις οδηγίες του, έχοντας ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου με τον σύλλογο.
«Για εμένα είναι ξεκάθαρο. Ο Ραχίμ, είτε υπάρξουν συζητήσεις, είτε όχι, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου και περιμένω να παραμείνει. Δεν βλέπω λυπημένο τον Ραχίμ και τα πάει εξαιρετικά καλά εδώ. Είναι ένα νεαρό αγόρι που αναπτύχθηκε καλά τις τελευταίες τρεις σεζόν και ελπίζουμε η ανάπτυξη να συνεχιστεί εδώ.», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν συζητήσεις το καλοκαίρι. Θέλουμε να διευθετήσουμε την κατάσταση, αλλά αυτό δεν αλλάζει τη στάση μου απέναντί του. Δεν υπάρχει πρόβλημα, η σχέση μου μαζί του δεν έχει επηρεαστεί καθόλου. Εάν είναι διαθέσιμος, που είναι, θα βρίσκεται στις επιλογές μου», προσέθεσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: