Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την συγκέντρωση τροφίμων από την οικογένεια του ΠΑΟΚ υπέρ συγκεκριμένων Μητροπόλεων, από το πρωί της Κυριακής έως την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, έξω από τη θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας παραχωρήθηκε σήμερα.
Παραβρέθηκαν ο Θανάσης Κατσαρής, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Κώστας Ιωσηφίδης, ο Γιώργος Δέδας, ο Γιάννης Παντακίδης και η Μαρία Γκοντσάρεβα.
Την συνέντευξη Τύπου, προλόγισε ο Άκης Ησαϊάδης, ο οποίος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, προσφέροντας σε όλους αυτούς που υποφέρουν την τελευταία πενταετία στη χώρα μας και πιστεύουμε πως θα μας δώσει πολύ μεγάλη χαρά να το συνεχίζουμε κάθε χρόνο, με τη βοήθεια όλων. Η προσπάθεια αυτή κάθε χρόνο γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο, γιατί στηρίζεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης μας».
Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, λέγοντας: «Σήμερα ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει. Όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, έχουμε ένα σκοπό. Ο καθένας από το πόστο του να βοηθήσει στο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που περνάνε πολύ δύσκολα και έχουν ανάγκη ακόμα και ένα πιάτο φαγητό.
Ο ΠΑΟΚ με τη δυναμική του, με τη δύναμη που έχει σε όλη την Ελλάδα, βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι αθλητές και οι αθλήτριές του ΠΑΟΚ με την αναγνωρισιμότητά τους, μαζί με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε γνωστή την προσπάθεια αυτή, η οποία θέλουμε κάθε χρόνο να μεγαλώνει».
Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού ο Ιάκωβος Αγγελίδης δεν ήταν δυνατό να παραστεί λόγω υποχρεώσεων στην ΕΠΟ. Ο επικεφαλής του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ, είπε: «Ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους. Από την ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΟΚ έχει μετατραπεί σε όχημα κοινωνικής προσφοράς και ίσως αυτό αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι του DΝΑ του συλλόγου.
Χαιρόμαστε πολύ που γιορτάζουμε τα γενέθλια του συλλόγου, με τη συγκέντρωση τροφίμων. Και αν πέρσι συγκεντρώθηκαν 50 τόνοι τροφίμων, κυρίως χάρη στην κινητοποίηση του κόσμου, φέτος ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Καλούμε λοιπόν τους φίλους του ΠΑΟΚ να συνδράμουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια».
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, με την ιδιότητα του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ εκτός από αθλητικό σωματείο, εκπροσωπεί και μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας. Ο στόχος είναι τα τρόφιμα που θα μαζευτούν, να είναι περισσότερα από πέρσι».
Τέλος, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου, λέγοντας: «Μια ξεχωριστή ημέρα για τον ΠΑΟΚ. Αποδεικνύεται πως ο συλλογος προσφέρει ένα σημαντικό κοινωνικό έργο και εμείς ως μέρος του Ερασιτέχνη θα συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή την προσπάθεια, είμαστε ενωμένοι».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: