Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Θέλει Σβάινσταϊγκερ η Γιουνάιτεντ!

Την απόκτηση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ από τη Μπάγερν Μονάχου εισηγήθηκε στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λουίς Φαν Χάαλ! Δύσκολα προβαίνουν στην αγορά παίκτη άνω των 27 ετών οι «κόκκινοι διάβολοι», πιέζει ο Ολλανδός κόουτς.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λουίς Φαν Χάαλ κρίνοντας την εμπειρία στο χώρο της μεσαίας γραμμής απαραίτητη, ευελπιστεί στην απόκτηση του Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ από τη Μπάγερν Μονάχου, παρά τους όποιους δισταγμούς υπάρχουν από την πλευρά της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων».
Ο Γερμανός μέσος βαδίζει αισίως στα 31, την ώρα που η πολιτική της Γιουνάιτεντ δύσκολα προβλέπει απόκτηση παικτών άνω των 27 ετών, εκτιμώντας πως πέρα από την συγκεκριμένη ηλικία, ο παίκτης αρχίζει και χάνει την όποια αξία του.
Η «κάψα» του Φαν Χάαλ για την αγορά του «Σβάινι» είναι μεγάλη, γι' αυτό και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή του.
Το συμβόλαιο του αστέρα των Βαβαρών λήγει σε περίπου έναν χρόνο, με τις μέχρι στιγμής συζητήσεις των δύο πλευρών να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: