Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Νίκος και Πασχαλίτσα στο Metropolis 95,5!! (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο Νίκος Κόκκινος και η αγαπημένη του Πασχαλίτσα που έκλεψαν την παράσταση στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ Λάρισας την Τετάρτη το απόγευμα! Θυμηθείτε τη ανατριχιαστική αυτή στιγμή από το βίντεο του metrosport.gr εδώ!  

zeygariiraklis

O Νίκος στην ανάπαυλα της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της FootballLeague έκανε κάτι τολμηρό και ρομαντικό ταυτοχρόνως, προέβη σε πρόταση γάμου με την βοήθεια των ballboy του Ηρακλή και κυρίως των ανθρώπων της ΠΑΕ στην γυναίκα της ζωής του Πασχαλίτσα. Η απάντηση και φυσικά ήταν ΝΑΙ…

 pasxalitsanikos1

Δύο ημέρες μετά από το συγκινητικό αυτό γεγονός, Νίκος και Πασχαλίτσα μίλησαν στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη στιγμή που θα τους μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό!  



«Μία εβδομάδα το ετοίμαζα αυτό, με τη βοήθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ. Ήθελα αυτό το δυνατό που νοιώθω να το μεταφράσω με κάτι τόσο καλό» είπε αρχικά ο Νίκος, ενώ στη συνέχεια η Πασχαλίτσα είπε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο. «Δεν είχα καταλάβει κάτι τέτοιο, παρ' όλο που ήταν λίγο περίεργος τις τελευταίες ημέρες»

«Μου είπε όχι δεν θα μου το πεις έτσι, θα γονατίσεις και θα μου το πεις ξανά. Γονάτισα της το ζήτησα και ευτυχώς είπε ναι. Από ότι είδα και στο βίντεο που ανέβηκε στο metrosport.gr, ορισμένοι έλεγαν όχι και οι περισσότεροι έλεγαν ναι».

«Έτσι ακριβώς το ήθελα και το ονειρευόμουν» είπε χαρακτηριστικά η Πασχαλίτσα...

«Αφού έτσι το ονειρεύοταν η κοπέλα μου και πραγματοποίησα τα όνειρα της, είμαι ευτυχισμένος. Καθώς το παιχνίδι κυλούσε το άγχος ήταν και πιο πολύ, το παιχνίδι έμενε στο μηδέν και έφθανε η ώρα για την πρόταση...»

Ακούστε όσα είπαν Νίκος και Πασχαλίτσα «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: