Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αντσελότι: «Θέλω να μείνω»


Την ερχόμενη εβδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Primera Division.

Αντσελότι: «Θέλω να μείνω»
Την ερχόμενη εβδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής της Primera Division.

Σε μία συνέντευξη… απολογισμό για την πορεία της «βασίλισσας της Ευρώπης» ο 55χρονος προπονητής υποστήριξε ότι οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι εξαιρετικές και παράλληλα δεν παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τις φήμες που υπάρχουν για τους αντικαταστάτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Χετάφε

Για το μέλλον του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση για το μέλλον μου. Μου είπαν πως θα μιλήσουμε όταν τελειώσει η σεζόν. Παραμένω προπονητής της Ρεάλ μέχρι να μου πουν το αντίθετο. Περιμένω την Κυριακή ή τη Δευτέρα να μιλήσω με τη διοίκηση για να ξέρω. Αν συνεχίσω, θα είναι φανταστικά γιατί είναι κάτι που το θέλω. Αν όχι, θα κρατήσω όσα έζησα εδώ τα δύο χρόνια».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ:

«Ανέκαθεν είχα εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ξέρω πως καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση».

Για τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες:

«Οι φήμες για πιθανούς αντικαταστάτες δεν με ενοχλούν. Είναι κάτι φυσιολογικό στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Για το γεγονός ότι η «βασίλισσα της Ευρώπης» δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο:

«Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο».

Για τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας:

Εκτιμώ πολύ την καλή γνώμη που έχουν οι παίκτες μου για μένα. Οι σχέσεις μας είναι πάρα πολύ καλές.

Για την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν:

«Ο Κριστιάνο έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα. Έχασα το μέτρημα στα γκολ του. Δεν έχουμε παράπονα από αυτόν και δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: