Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ηταν καλός ο ΠΑΟΚ ή τραγικός ο Ατρόμητος;

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος 



Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ η δυσαρεστημένοι μετά το 1-1 στο Περιστέρι. Ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος, ήταν  ομάδα, αντέδρασε στο γκολ του Ατρόμητου, αλλά έμεινε πίσω στην βαθμολογία των play off, αφού ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό πέρασμα από την Τρίπολη με 0-4.

Μια χαρά είναι το 1-1, γιατί μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την υπεροχή στο χώρο της μεσαίας γραμμής, να βρήκε απέναντι του τον χειρότερο Ατρόμητο για φέτος στα χαφ, αλλά όταν βγήκε ο Κάτσε, θα μπορούσε να χάσει ακόμη και με 3-1. Πες μου εσύ τώρα, είναι δυνατόν ο Κάτσε να είναι βαρόμετρο στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη, που σκάει για πλάκα 10,8 εκατομμύρια ευρώ; Αυτό από μόνο του δεν είναι ντροπή;

Φυσικά και θα μπορούσε να χάσει, αλλά το βλέπουμε τελείως διαφορετικά . Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κακός πριν από τα playoff και αυτό που μου λες εσύ για τον Ατρόμητο, γιατί να μην το προκάλεσε ο ΠΑΟΚ με την καλή του παρουσία στον αγώνα; Και το ζητούμενο πλέον δεν είναι ποιος μπορεί να κάνει τι στην ομάδα, αλλά μέχρι που μπορεί να φτάσει. Μπορεί να πάρει την πρώτη θέση η όχι;

Ο ΠΑΟΚ, αγόρι μου, φάνηκε ότι είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα, που έδειξε ευτυχισμένη και μόνο που παίζει στα playoff.  Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο κακός ήταν ο Ατρόμητος, όταν ο Γεωργιάδης γύρισε το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2, τοποθετώντας τον Κάτσε σαν εξτρέμ.  Εκεί ο Ατρόμητος βρήκε κενό στα χαφ και ένα δεξί αμυντικό μπακ του ΠΑΟΚ που αμυντικά νοσεί.

Εξωγήινε με έμενα μιλάς, όχι με τον Αλέφαντο.

Άσε τα 4-4-2 και 4-3-3 για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Και μιας που σου είπα για τηλεόραση, θα ήθελα να ήμουν σε μια γωνία, να σε βλέπω πως αντέδρασες στην εξαιρετική ενέργεια του Τζιώλη, στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.

Για αυτό σου λέω ότι ήταν τραγικός ο Ατρόμητος. Όταν ο Τζιώλης πατάει περιοχή, φορτώνει στο δεύτερο δοκάρι λες και είναι ο Μαραντόνα, τότε υπάρχει θέμα. Κι επειδή δεν πιστεύω ότι έγινε ξαφνικά γρήγορος, για αυτό και φωνάζω ότι οι του Ατρόμητου δείχνουν ότι είναι από τώρα σε διακοπές.


Ηρακλής

Περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να πω την αμαρτία μου. Φαίνεται η βαθμολογική διαφορά που έχει εξασφαλίσει η ομάδα και το γεγονός ότι Ηρακλής και ΑΕΚ ανεβαίνουν πολύ πριν ολοκληρωθούν τα playoff κάνει κάποιους πιο χαλαρούς και δεν έρχονται στο γήπεδο. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να νικήσει με 1-0 και πλέον οι επόμενοι αγώνες μοιάζουν με τυπική διαδικασία. Δεν πανηγυρίζει όμως κανένας πριν εξασφαλισθεί η άνοδος και μαθηματικά όπως δήλωσε ο προπονητής στον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πολύ σοβαρό και επιτυχημένο έργο που παρουσίασε στην φετινή χρονιά.


Μασιμιλιάνο Αλέγκρι

Στα 47 του χρόνια ο Αλέγκρι άκουσε από την αφεντιά μου ένα σωρό από την ώρα που ανέλαβε την μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πήρε το πρωτάθλημα στον πρώτο χρόνο της παρουσίας του στην Γιουβέντους πήρε το κύπελλο και εξασφάλισε και την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του championsleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα.  Καλή η κριτική αλλά ο Ιταλός προπονητής με εξέθεσε με την πάρα πολύ πετυχημένη του χρονιά και το να του απονείμω τα εύσημα για την δουλειά του είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω όπως και το να παραδεχθώ ότι εκτέθηκα με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του από την ώρα που ανέλαβε την ηνία της Γιουβέντους.


Εκπληκτική δημιουργία στο γκολ
ΚΟΚ To κουμπαράκι σου πρέπει να φούσκωσε από υπερηφάνεια στην φάση του γκολ
ΡΑΠ Μετά από αυτό το σπριντ τον βλέπω ανάσκελα για κανένα μήνα

Ραπτόπουλος

Σίγουρα
Άνθρωποι του Άρη είναι σίγουροι ότι θα υπάρξουν δυο κενές θέσεις στην Β Εθνική του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου. Ακόμα και έτσι να είναι όμως τα πράγματα μπορείς να πάρεις όρκο με τον κυκλοθυμικό Άρη ότι μπορεί να ανέβει στα μπαράζ.

Σκουπίδι (1)
Ξέρετε πόσα παιδιά ήθελαν να σπάσουν το χοντρό κεφάλι του σκουπιδιού που μιλάει για ηθική και συμπεριφορά προπονητών απέναντι στους ποδοσφαιριστές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

Σκουπίδι (2)
Μήπως όταν ήταν αυτός προπονητής και έφαγε τα πέντε γκολ από το Αριστοτέλειο κολλέγιο μπορεί να μας πει πόσο ήταν το μπάτζετ της ομάδας έναντι των υπολοίπων ομάδων γιατί γελάει ο κόσμος γενικώς με αυτά που ακούει.


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: