Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Γεμίστε το ‘Θ. Κολοκοτρώνης’»

Κάλεσμα στους φίλους του απευθύνει ο Αστέρας Τρίπολης για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή. Στα 10 ευρώ ορίστηκε η γενική είσοδος.

«Γεμίστε το ‘Θ. Κολοκοτρώνης’»
Τη βοήθεια του κόσμου του, για να πετύχει μια νίκη που θα αποτελέσει ένα βήμα προς τον μεγάλο στόχο της δεύτερης θέσης των play offs, ζητεί ο Αστέρας Τρίπολης. Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ορίστηκε γενική είσοδος στα 10 ευρώ στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική ημέρα των πλέι οφ θα διατίθενται κατά τις ώρες καταστημάτων την Παρασκευή 29 Μαΐου και το Σάββατο 30 Μαΐου στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67), και την Κυριακή 31 Μαΐου στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" από τις 2:00μμ έως τις 6:15μμ.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 2 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται ονομαστικά.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 4.15μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 6.15μ.μ.
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: