Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ: Πρόταση για συνιδιοκτησία του Λούκας!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας «futbol.as.com», η ομάδα της Λα Κορούνια φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση συνιδιοκτησίας του Λούκας στον ΠΑΟΚ με σκοπό να πάρει στην κατοχή της το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Αυτήν τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει στην διάθεσή του το 85% των δικαιωμάτων του Ισπανού, ενώ το υπόλοιπο 15% βρίσκεται στα χέρια της πρώην ομάδας του, της Καρπάτι Λβιβ, από την οποία ο «Δικέφαλος» τον απέκτησε. Αυτό που αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι ότι οι άνθρωποι της Λα Κορούνια θέλουν από τον ΠΑΟΚ το 50% του παίκτη, έτσι ώστε να πληρώσουν στην ελληνική ομάδα ένα ποσό μικρότερο από τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που υπάρχουν ως οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο δανεισμού του Ισπανού.
Σύμφωνα βέβαια με τον ΠΑΟΚ η ρήτρα του Λούκας στη συμφωνία με την ισπανική ομάδα είναι 3.5 εκατομμύρια ευρώ και όχι 2,5 που αναφέρει το ρεπορτάζ της «AS».
Επιπλέον, η Ντέπορ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Λούκας Πέρεθ συμβόλαιο διάρκειας τριών έως πέντε ετών, αφού θέλει να μειώσει αισθητά της ετήσιες απολαβές που παίρνει από τον ΠΑΟΚ, οι οποίες κυμαίνονται στις 400.000 ευρώ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: