Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει την επιτυχία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο χαντμπολίστας του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Τσακίρης και μίλησε για την κατάκτηση του νταμπλ στον τελικό με τον Διομήδη Άργους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάκτηση του νταμπλ:
«Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει αλλά είμαι ευτυχισμένος γιατί σπάσαμε μια δύσκολη έδρα όπως το Άργος με μια αήττητη έδρα. Με τη νίκη μας μέσα στο Παλατάκι πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη».
Για το που αφιερώνει το νταμπλ:
«Το αφιερώνω στην οικογένεια μου, στα αγαπημένα μου πρόσωπα και σε όλα τα πρόσωπα που είναι και στις χαρές αλλά και στις δυσκολίες μαζί μας. Καταφέραμε και φέραμε τον κόσμο στο άθλημα μας».
Για τον απίστευτο τελικό:
«Μια φορά πριν 20 χρόνια μας έτυχε να πάμε ξανά στα πέναλτι. Με τέτοιο ρυθμό και τέτοια ένταση δεν έχω βιώσει ξανά τέτοια κατάσταση. Το χειρότερο ήταν πως δεν έδειξε το παιχνίδι κανένα κανάλι και θα μπορούσε να αποτελέσει διαφήμιση για το άθλημα».
 Για την αποβολή του από το παιχνίδι:
«Από την στιγμή που είμαστε νικητές δεν θα σταθώ στη διαιτησία. Εμείς κοιτάμε και παίζουμε το παιχνίδι μας και δεν ασχολούμαστε καθόλου με τους διαιτητές. Όσοι παίζουν και ξέρουν χάντμπολ κατάλαβαν τι έχει γίνει».
Για τις θυσίες που έκαναν οι παίκτες:
«Είναι πάρα πολλές οι θυσίες, όλα τα παιδιά εργάζονται και προσπαθούμε να συνδυάζουμε τις δουλειές μας με αυτό που αγαπάμε. Δουλεύουμε σε επαγγελματικά πλαίσια και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε».
Για την δυναμική του χάντμπολ:
«Είναι ένα πολύ δυνατό άθλημα. Η επαφή πρόσωπο με πρόσωπο είναι ένα πολύ συχνό φάουλ. Νομίζω πως το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που «κολλάει» με την νοοτροπία του Έλληνα και ο κόσμος πιστεύω θα έρθει ξανά. Η προβολή που έχει το άθλημα μας δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη. Στα Ευρωπαϊκά γήπεδα οι λήψεις είναι από 36 κάμερες και εδώ στην Ελλάδα από μία».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: