Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Όπου πήγε άφησε έργο ο Άρνεσεν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ αλλά και πρώην συνεργάτης του Φρανκ Άρνεσεν, ο Ρομπ Γιάκομπς και μίλησε για τον νέο τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το τι θυμάται από τον ΠΑΟΚ:
«Έχω εξαιρετικές μνήμες από τον ΠΑΟΚ. Είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, πήγαμε στο UEFA και θυμάμαι όλη την 11αδα»!
Για το τι κάνει αυτή την στιγμή:
«Σχολιάζω για κάποιο τηλεοπτικό κανάλι τα αθλητικά δρώμενα και είμαι και σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο».
Για τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, τον Φρανκ Άρνεσεν:
«Έχει πολύ μεγάλη γνώση στο αντικείμενο. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο όσο λίγοι. Έχει δουλέψει με πολύ μεγάλες ομάδες και είχε αποδώσει μεγάλο έργο στην Ολλανδική Αιντχόφεν. Έφυγε στο εξωτερικό, δούλεψε στην Αγγλία, την Γερμανία και όπου πήγε άφησε έργο. Γνωρίζει το ποδόσφαιρο και ξέρει τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα γιατί βρίσκεται πάντα στην τριάδα και χρειάζεται έναν τέτοιο άνθρωπο που γνωρίζει τα δρώμενα σε όλη την Ευρώπη».
Για το αν μπορεί να πετύχει ο Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ:
«Είναι δύσκολο να πετύχει κάποιος στην Ελλάδα καθώς πρέπει να τα βάλει με τον Παναθηναϊκό και ον Ολυμπιακό. Κανονικά χρειάζονται 2-3 χρόνια για να φτιάξει κάποιος ομάδα αλλά στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν ούτε τρεις… βδομάδες! Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες στην Ελλάδα όμως ο Άρνεσεν έχει την δυνατότητα να πετύχει έργο».
Για τον θάνατο του Βουλινού:
«Είναι πολύ στενάχωρο αυτό και δεν το ήξερα. Αν το είχα μάθει θα ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένας πολύ καλός πρόεδρος και δούλεψα πολύ καλά μαζί του».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι κορυφαίοι της Ευρώπης αλλά και… «επικίνδυνοι» επειδή θέλουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει ομάδα που να έρχεται στη Τούμπα και να μην χάνει. Παρακολουθώ τα δρώμενα στον ΠΑΟΚ και τελευταία δεν υπάρχει ομάδα. Χρειάζεται χρόνος όμως στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει υπομονή ούτε μια μέρα».
Για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη:
«Θα χαρώ να δω τον ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πιθανό να έρθω και στην Θεσσαλονίκη να δω κάποιο παιχνίδι αλλά και να συνομιλήσω με τον Άρνεσεν. Έχω να έρθω στην Θεσσαλονίκη από το 1990».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: