Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Από τον ΠΑΟΚ στον… ΠΑΟΚ!!

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στρέφεται η προσοχή στον Παναθηναϊκό, καθώς την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τους Θεσσαλονικείς για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Από τον ΠΑΟΚ στον… ΠΑΟΚ
Αντίστροφα για τη εξασφάλιση συμμετοχής τους στο Champions League της επόμενης σεζόν μετρούν στον Παναθηναϊκό, καθώς μία ημέρα μετά τη σπουδαία νίκη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς στη Λεωφόρο.

Στο «τριφύλλι» επικρατεί ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας στους αγώνες κατάταξης, αλλά θέλουν να τελειώσουν την προσεχή Κυριακή την υπόθεση «πρωτιά», ώστε να καταστρώσουν απερίσπαστοι τα πλάνα εν όψει της νέας χρονιάς.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου βρέθηκαν σήμερα στο Κορωπί και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Το πρόγραμμά τους αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και σέντρες και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα.

Από την πλευρά τους, οι Χουχούμης, Πέτριτς, Σπυρόπουλος, Κλωναρίδης και Τριανταφυλλόπουλος συνέχισαν τη θεραπεία τους και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10 το πρωί.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι από σήμερα (28/5) ξεκινά η ηλεκτρονική αλλά και από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Διάθεση Εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (3/6, ώρα 18:15), παράλληλα με την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι ώρες λειτουργίας στα εκδοτήρια της Θύρας 4 στο γήπεδο της Λεωφόρου είναι καθημερινά 9:30 -17:30 και το Σάββατο 10:00 με 14:00. Τη Δευτέρα 1/6 λόγω της γιορτής του Αγίου Πνεύματος τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν, ενώ ανήμερα του αγώνα (3/6) οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τις 10:00 π.μ. έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 6,7,13, 14: 7 Ευρώ

Θύρα 1, 5Β, 8Α, 12: 12 Ευρώ

Θύρα 2,4,5Α,9,11: 20 Ευρώ

Θύρα 10: 30 Ευρώ

Θύρα 3: 50 Ευρώ

Κάθε φίλαθλος δικαιούται 4 εισιτήρια στο όνομά του.

Επιπλέον, συνεχίζει το πρόγραμμα κοινωνικής πρωτοβουλίας του Παναθηναϊκού με την adidas για 200 δωρεάν εισιτήρια στους ανέργους φιλάθλους, οι οποίοι -σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων της Θύρας 4- μπορούν να προμηθευτούν 1 εισιτήριο στο όνομά τους με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ. Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων για τους ανέργους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: