Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Φραγμό στον κατήφορο του ποδοσφαίρου»


Στη σημασία της ύπαρξης μιας νέας διοίκησης της ΕΠΟ στάθηκε ο Γιώργος Λυσσαρίδης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Φραγμό στον κατήφορο του ποδοσφαίρου»
Στη σημασία της ύπαρξης μιας νέας διοίκησης της ΕΠΟ στάθηκε ο Γιώργος Λυσσαρίδης στις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» με τον Άρη Ασβεστά εξέφρασε την πίστη του ότι το προσωρινό ΔΣ της ΕΠΟ το οποίο ενδεχομένως να προκύψει από την έφεση της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα μπορέσει να βάλει ένα τέλος στον κατήφορο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Δεν διακρίνω από κανέναν να έχει διάθεση ματαιοδοξίας», σχολίασε για τα άτομα που θα αποτελέσουν τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και πρόσθεσε:

«Υπό την έννοια αυτή το σώμα αυτό θα μπορέσει να βάλει φραγμό στον κατήφορο που οδηγείται το ποδόσφαιρο», τόνισε κάνοντας λόγο για καθεστώς ομηρίας στο οποίο βρίσκονται οι Ενώσεις τα τελευταία χρόνια.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιώργου Λυσσαρίδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6

-για την απόφαση να κατατεθεί η έφεση της ΕΠΣ Θεσσαλίας:

«Υπάρχουν κάποιοι λόγοι κατά τη γνώμη μου βάσιμοι που έχουν φέρει σε πλήρη απαξίωση το ποδόσφαιρό μας. Και όσο πιο γρήγορα καθαριστεί κατάσταση αυτή τόσο το καλύτερο. Μέσα στις παθογένειες του ποδοσφαίρου μας στην τελευταίας δεκαετία είναι ότι οι Ενώσεις έχουν εγκλωβιστεί σε ένα καθεστώς ομηρίας. Δεν είναι εύκολο να κερδηθεί

η ελεύθερη βούληση των ενώσεων.

Ένα ευεργετικό αποτέλεσμα μια τέτοιας περιόδου θα ήταν να απελευθερωθούν από το καθεστώς αυτό. Τώρα είναι προφανές ότι τις σκιάζει η φοβέρα…
Όλες οι διαδικασίες στην ΕΠΟ χαρακτηρίζονται ως παρωδίες. Όσο οι τακτικές συνελεύσεις όσο και οι έκτακτες. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι έχει απαξιωθεί το ποδόσφαιρο και οι διοικήσεις του στην κοινή γνώμη. Ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει αφεθεί στη μοίρα του».

-για τη διοίκηση της ΕΠΟ
«Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά τη διοίκηση της ΕΠΟ. Σε αυτή προσάπτω κατηγορίες. Από αδράνεια , καθυστερήσεις πολλά. Πέρα των ευθυνών των μελών θεωρώ ότι η διοίκηση της ΕΠΟ αποδείχθηκε κατώτερη από τις ευθύνες που ανέλαβε».

-για το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο πρόεδρος του προσωρινού ΔΣ:
«Δεν έχω βλέψεις να ηγηθώ. Εμένα με βοήθησε η σύνθεση αυτή της πρότασης να πάρω απόφαση να συμμετάσχω. Δεν διακρίνω από κανέναν να έχει διάθεση ματαιοδοξίας. Υπό την έννοια αυτή το σώμα αυτό θα μπορέσει να βάλει φραγμό στον κατήφορο που οδηγείται το ποδόσφαιρο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: