Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ξανά για… Βολκόφ και ΑΕΚ!!

Νέο δημοσίευμα στη Σερβία μιλά για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της Παρτιζάν, Βλάντιμιρ Βολκόφ.

Ξανά για… Βολκόφ και ΑΕΚ
Επαναφέρει ο σερβικός Τύπος το σενάριο περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Βλάντιμιρ Βολκόφ. Ο 28χρονος αριστερός μπακ, διεθνής με το Μαυροβούνιο, μένει ελεύθερος από την Παρτιζάν και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της «Ένωσης».

«Ο μεγάλος ελληνικής σύλλογος επέστρεψε στα σαλόνια και θέλει να ενισχυθεί για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό βαδίζοντας στα παλιά μονοπάτια δόξας. Από τη στιγμή που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι εκτελεστικός διευθυντής και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αθλητικός διευθυντής, είναι λογικό να εξετάζουν παίκτες από την περιοχή τους», αναφέρει το δημοσίευμα της Zurnal, που αναφέρει πως η Παρτιζάν ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του ποδοσφαιριστή.

Ο Βολκόφ αγωνίζεται στην Παρτιζάν από το 2011 έχοντας κατακτήσει μαζί της τρία πρωταθλήματα και φέτος είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν έναν αριστερό οπισθοφύλακα, αφού από τους υπάρχοντες αναμένεται να παραμείνει μόνο ο Άρης Σοϊλέδης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: