Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Σκληρή ανακοίνωση Super 3!!

Ανακοίνωση με ξεκάθαρα μηνύματα προς την ΚΑΕ, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσε ο Super 3, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα μπάσκετ.
Αναλυτικά:
«Αφού λοιπόν πέρασε αρκετός καιρός από την δεύτερη ντροπιαστική ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ μετά το παιχνίδι με το αστείο χανούμι όπου ο ΑΡΗΣ έκανε ΠΛΑΚΑ και εφόσον ακόμη δεν έχει ζητηθεί δημόσια συγγνώμη στο λαό δηλώνουμε τα εξής:
1) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ όταν είσαι ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ να δέχεσαι τις σφαγιαστικές διαιτησίες όλα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα τον τελευταίο αγώνα στο ΠΑΛΕ με την ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣΣΑ όπου τρεις ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ 6000 κόσμο…
2)ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να ζητάς συγγνώμη από υπουργούς, οπαδούς, Θεούς και δαίμονες για δήθεν επεισόδια που δεν έγιναν ποτέ…
3)ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ για τρεις καφέδες, δύο νερά και για ….. ηχητική βία και να μην κατηγορείτε τους τρεις απεσταλμένους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΔΕΣ που ήρθαν στο ΠΑΛΕ για να εκτελέσουν την εντολή που τους δόθηκε, να περάσει το ακριβοπληρωμένο και συστημικό χανουμάκι.
Όσο για σένα «κύριε» Κοντονή ασχολήσου πρώτα με την διαφθορά του ελληνικού αθλητισμού (στημένα, διαιτησία, ντοπαρισμένοι αθλητές – πλαστές ενημερότητες, νόμοι που δεν εφαρμόζονται ποτέ παρά μόνο εκεί που σας συμφέρει). Όταν λυθούν όλα αυτά τότε ασχοληθείτε και με τους συνδέσμους και τους οπαδούς που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, κάτι που μάλλον εύκολα ξεχνάτε…
Κύριε Λάσκαρη κλείστε τα αυτιά σας και θωρακίστε την ομάδα όπως αρμόζει στην ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ.
Υ.Γ. Όσο για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ αλλά και για τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε τα λάθη και την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ ….. Για το καλό του συλλόγου θα μιλήσουμε στο τέλος των εξελίξεων.
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

Δεν υπάρχουν σχόλια: