Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ντάνι: «Φεύγω από τη Ζενίτ»

Την αποχώρησή του από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε ο Πορτογάλος μέσος, Ντάνι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη.

Ντάνι: «Φεύγω από τη Ζενίτ»
Ύστερα από επτά χρόνια στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ο Πορτογάλος μέσος, Ντάνι, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη πως αποχωρεί από την ρωσική ομάδα.

Ο διεθνής άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και το όνομά του είχε ακουστεί πριν από μερικές ημέρες και για τον Ολυμπιακό.

«Όπως ξέρετε, το συμβόλαιό μου τελειώνει και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να έρθουμε σε συμφωνία με τη Ζενίτ για την ανανέωσή του. Μιλήσαμε 3-4 φορές, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το ματς με τη Λοκομοτίβ θα είναι το τελευταίο για μένα», ανέφερε αρχικά ο Ντάνι και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και τον κόσμο γι' αυτά τα επτά φανταστικά χρόνια. Φεύγω από τη Ρωσία, αλλά θα είμαι πάντα Ζενίτ. Σας ευχαριστώ όλους. Τώρα πηγαίνω σε κάποια άλλη χώρα, έχω 5-6 επιλογές σε διαφορετικά πρωταθλήματα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: