Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Ταιριάζει στη Μπαρτσελόνα ο Ράμσεϊ»

Στο στυλ παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα ταιριάζει απόλυτα ο Άαρον Ράμσεϊ σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Ουαλίας, Κρις Κόουλμαν, την ώρα που δημοσιεύματα θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να ενδιαφέρονται για τον άσο της Άρσεναλ.
Μικρή, έως... ανύπαρκτη θα ήταν η έκπληξη του Κρις Κόουλμαν σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα προέβαινε στην απόκτηση του Άαρον Ράμσεϊ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ουαλίας επεσήμανε πως ο τρόπος παιχνιδιού που αγωνίζεται ο άσος της Άρσεναλ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι βρίσκεται σε κορυφαίο αγωνιστικό επίπεδο, είναι αυτά που πιθανότατα θα κάνει τους πρωταθλητές Ισπανίας να κινηθούν για τον παίκτη.
«Δεν εκπλήσομαι που τον συνδέουν επειδή εάν κοιτάξετε τον τρόπο που παίζει ο Άαρσον και τον τρόπο που παίζει η Μπαρτσελόνα, με όλη αυτή τη φαντασία. Δεν απέχει πολύ από αυτό που παιζει η Άρσεναλ», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Εάν η Μπαρτσελόνα κοιτάζει τον Ράμσεϊ τότε είναι για έναν λόγο. Για τον τρόπο παιχνιδιού του. Παίζει ήδη στην Άρσεναλ που παίζει παρόμοιο στυλ. Παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε σεζόν. Επομένως θεωρώ πως ο Ράμσεϊ είναι αρκετά καλός για τη Μπαρτσελόνα», υπογράμμισε στη συνέχεια.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: