Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Φτιάχνει μόνο πρωταθλητές ο Άρνεσεν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην συμπαίκτης αλλά και πρώην συνεργάτης του Φρανκ Άρνεσεν, ο Σταν Φαλκς και μίλησε για την προσωπικότητα, τις ικανότητες αλλά και τις φιλοδοξίες του νέου αθλητικού διευθυντή του «Δικεφάλου».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Φρανκ Άρνεσεν:
«Γνωρίζω τον Άρνεσεν εδώ και 25 χρόνια και ήμασταν και συμπαίκτες αλλά ήμουν και βοηθός του όταν ήμασταν στην Αιντχόφεν. Έχει πάρα πολύ καλό μάτι για νεαρά παιδιά, μπορεί να συνδέσει πολλούς παίκτες στην ομάδα, έχει μεγάλη εμβέλεια σε όλο τον πλανήτη και έχει πολύ μεγάλη επιτυχία από όλες τις ομάδες που πέρασε».
Για τους παίκτες που μπορεί να φέρει από την Ευρώπη:
«Ανάλογα με τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα σε οποιαδήποτε θέση, μπορεί να βρει τους κατάλληλους. Είναι πάρα πολύ δουλευταράς, πεισματάρης και γεννημένος νικητής».
Για τους λόγους που ο Άρνεσεν ήρθε στην Ελλάδα:
«Είναι ένας μεγάλος πειρασμός ο ΠΑΟΚ επειδή είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και θέλει να περάσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ώστε να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό. Όπου πάει δημιουργεί πρωταθλητές. Μόνο το πρωτάθλημα έχει στο μυαλό του και τον εξιτάρει η πίεση που έχει πάνω του. Δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να πετύχει τον σκοπό του, είναι γεννημένος νικητής και μπορεί και αποδίδει σε δύσκολες συνθήκες».
Για τον χαρακτήρα του Άρνεσεν:
«Είναι ένας ανοικτός χαρακτήρας, πεισματάρης, δουλευταράς και επικοινωνιακός. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να προσαρμοστεί όπου και αν πάει».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: