Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Ο καλύτερος αθλητικός διευθυντής!»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο αθλητικό διευθυντή του  «Δικεφάλου» Φρανκ Άρνεσεν και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο κόσμος θα πρέπει να πανηγυρίσει για την πρόσληψη του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το κλίμα στην ομάδα: «Δεν πρέπει να υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Προσδοκούμε τα καλύτερα με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες. Η χρονιά τελειώνει πάλι με μία συσσωρευμένη απογοήτευση. Θα έπρεπε και ο κόσμος και αυτοί που διαμορφώνουν την άποψη του κόσμου να λυπάται μαζί μας και να χαίρεται μαζί μας. Όχι να μας περιμένει στην γωνία για να πει ότι τα έλεγε πιο πριν».
Για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Θέλουμε η ομάδα να έχει πάθος σε όλα τα ματς. Κανείς δεν χαίρεται εξίσου την πρώτη με την δεύτερη θέση. Η δεύτερη θέση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα έχει πλεονεκτήματα και μας δίνει τον χρόνο. Ο στόχος της δεύτερης θέσης είναι υπαρκτός, είναι ζωντανός. Στα πλέι οφ οι λεπτομέρειες δεν ήταν μαζί μας. Υπάρχουν εννιά βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε, οι οποίοι είναι το ζητούμενο μέχρι το τέλος. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν τα πάντα και αξίζουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και περισσότερες νίκες».
Για την πρόσληψη του Άντερσεν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ προστίθεται ο καλύτερος εν ενεργεία τεχνικός διευθυντής στην Ευρώπη. Από την επόμενη εβδομάδα θα πιάσει κι επίσημα δουλειά. Να είστε σίγουροι ότι τις ώρες που τον ζήσαμε, είδαμε έναν άνθρωπο που βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μία πρόκληση , διαφορετική από τις άλλες και ανυπομονούμε να δουλέψουμε κι εμείς μαζί του».
Για την καθυστέρηση στις μεταγραφές που μίλησε ο Άρνεσεν: «Υπήρχε ένας ξεκάθαρος στόχος για την θέση του αθλητικού διευθυντή. Ήταν εκείνος από την αρχή. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό ποδόσφαιρο για να προσελκύσεις ένα τέτοιο όνομα. Έγιναν πολλές συζητήσεις και ο ίδιος έδειξε ότι θέλει να μάθει για την ομάδα. Όλα αυτά τα πράγματα μας έφεραν ακόμη πιο κοντά. Υπήρξε ταύτιση απόψεων με όλους τους ανθρώπους της ομάδας και έδειξε ενθουσιασμένος για την δουλειά που τον περιμένει».
Για το θέμα του προπονητή και το πλάνο της νέας χρονιάς: «Ο ίδιος ο κ. Άρνεσεν μας ζήτησε να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου αναλυτική, γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό ΜΜΕ και κόσμος να γνωρίζουν τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε. Για να μπορούν όλοι να εξηγούν τις ενέργειές μας στο μέλλον. Δεν τον είδα καθόλου αγχωμένο. Χρονικά τοποθέτησε την μεταγραφική περίοδο, επειδή είναι σημαντικό να «Χτιστεί» η ομάδα. Ρίχνει το βάρος και σε άλλα κομμάτια, πάντως, όχι μόνον στο μεταγραφικό κομμάτι».
Για όσα ακούστηκαν περί επιβολής απόψεων στον Γιώργο Γεωργιάδη: «Ο Γιώργος ο Γεωργιάδης έχει μία ιστορία και μία σχέση με τον ΠΑΟΚ που μπορεί να έχει τις απόψεις τους. Εγώ περιμένω τη στιγμή που όλοι θα χαιρόμαστε και όλοι θα λυπόμαστε με τις χαρές και τις λύπες της ομάδας. Εγώ δεν θυμάμαι ποτέ τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα ΠΑΟΚτσήδες να χαίρονται με τις ήττες της ομάδας. Είναι μία κατάσταση που πρέπει να ξεπεραστεί. Δεν μπορούμε να μιλάμε για μεταγραφές και πλάνα, όταν δεν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για τον ΠΑΟΚ».
Για το ότι ο Άρνεσεν δήλωσε ότι θα αναλάβει τα πάντα στο αθλητικό τμήμα: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος αναλαμβάνει πλήρως τα κομμάτια της ομάδας. Απλά είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος που δεν έχει φθαρεί και είναι καθολική η αποδοχή του αναλαμβάνει αυτό το πόστο. Το θέμα που απασχολεί εμένα είναι το  πόσο θα προλάβουμε να το κρατήσουμε αυτό σε ένα επίπεδο θετικής ενέργειας».
Για το αν ο κόσμος μπορεί να χαρεί με την πρόσληψη του Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει όραμα στον κόσμο. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν φήμες και κακεντρέχειες που θα θολώνουν αυτήν την εικόνα. Ο κόσμος να πανηγυρίσει για τον Άρνεσεν. Είναι ο καλύτερος. Από εκεί και πέρα, όμως, θα πρέπει να γίνει και μία αρχή στο ότι ο ένας με τον άλλον είμαστε από την ίδια πλευρά. Αν δεν γίνει αυτό δεν θα μπορέσει κανείς να κάνει το οτιδήποτε καλό, είτε είναι αθλητικός διευθυντής, είτε πρόεδρος, είτε μεγαλομέτοχος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: