Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Μόνος εναντίον όλων ο Ηρακλής!!

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος 
Φαγώθηκες, μωρή κάμπια, με τον Ηρακλή και το αν θα πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Όχι θα πάρει δανεικούς ποδοσφαιριστές, όχι φίλησε δαχτυλίδι, όχι έτσι όχι αλλιώς. Την πήρε την άδεια κανονικά και με το νόμο, μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και ανεβαίνει ωραίος και δυνατός.

Δυνατός; Ωραίος; Σιγά να μην αρχίσει να τρέμει το ΠΟΚ. Όσον αφορά το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών, βάστα λίγο να δούμε τι μεταγραφές θα κάνει και του λόγου του ο Καναδός. Θα κάνει μεταγραφές τύπου Κόντη, τύπου Νομπόα, Μάρτενς και Μαντούρo, η θα πάρει δανεικούς από τον καλό του φίλο, που οι κακές γλώσσες λένε ότι τον βοήθησε να πάρει την άδεια.

Ο Ηρακλής έχει γυρίσει σελίδα, κοκορόμυαλε, και συνεχίζει μόνος εναντίον όλων. Πήρε την άνοδο χωρίς δανεικούς ποδοσφαιριστές, με μικρό μπάτζετ και με καλή διαχείριση στα οικονομικά του. Ο Καναδός δεν είναι κανένα κορόιδο να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα και να πάρει δανεικούς από ομάδες των Αθηνών, αυτό θα το δεις σύντομα. Αν ήταν όπως τα λες, θα τον είχαν βοηθήσει από πέρσι όταν και ανέλαβε ο Παπαθανασάκης

Άλλο η Φούτμπολ Λιγκ και άλλο η Σούπερ Λιγκ. Και ο Απόλλων Αθηνών είχε ανέβει κατά λάθος, σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο τότε μεγαλομέτοχος του, αλλά στην συνέχεια έφαγε το κυνηγητό της αρκούδας. Πως θα σταθείς απέναντι στα μεγαθήρια των Αθηνών και τον Ρώσο μεγιστάνα; Με  την ίδια οικονομική πολιτική που είχες και πέρσι; Αυτά μια φορά σου βγαίνουνε, τώρα θα πρέπει να διαλέξεις.

Φαλακρή σαύρα διαολεμένη, ότι και να λες, όσο και να χτυπιέσαι, το καναδέζικο δολάριο έχει δύναμη και το βλέπεις. Ο Ηρακλής απέδειξε ότι για να κάνεις καλή ομάδα, δεν χρειάζεται να πετάξεις ένα τσουβάλι λεφτά για να πάρεις ποδοσφαιριστές, αλλά θα πρέπει να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους να τρέχουν τα της ομάδας.

Και με ποιον προπονητή για να έχουμε καλό ερώτημα, γιατί από ότι γνωρίζω ο Παπαδόπουλος δεν έχει υπογράψει ακόμα το νέο του συμβόλαιο και στην Τρίπολη τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αν καταφέρει με την ίδια πολιτική να κάνει ανταγωνιστική ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, ξεφτιλίζει τους συμπολίτες του.



Ηρακλής

Το ότι πήρε την αδειοδότηση ο Ηρακλής, δε σημαίνει ότι πρέπει να πανηγυρίζουν οι φίλοι της ομάδας. Έχουν όμως κάθε δικαίωμα να χαίρονται και να αισιοδοξούν για το μέλλον αφού η παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη δείχνει ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα και γίνεται σοβαρή δουλειά. Χωρίς μεγάλα λόγια, χωρίς πεταμένα λεφτά, η ομάδα του Ηρακλή έδειξε φέτος στοιχεία τέτοια που έκαναν πολλούς φίλους της ομάδας να καταλάβουν ότι κάτι άλλαξε. Οι μαύρες μέρες ανήκουν στο παρελθόν και έρχονται καλύτερες. Έχει πλέον δικαίωμα στο όνειρο ο οπαδός του Ηρακλή αφού η ομάδα εμπνέει σεβασμό από όλους τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.


FIFA

Δεν καταλαβαίνω γιατί προκάλεσε τόσο μεγάλη έκπληξη σε κόσμο, η είδηση ότι συνελήφθησαν στελέχη της FIFA για χρηματισμό. Δηλαδή που είναι το περίεργο και παράξενο, για να έχουμε καλό ερώτημα; Όταν παίζονται τόσο μεγάλα συμφέροντα δεν είναι λογικό να υπάρχουν και πολύ μεγάλοι πειρασμοί ικανοί να λυγίσουν πάρα πολλούς ανθρώπους; Έχει καμία σημασία αν αυτός που τα «παίρνει», είναι λευκός, μαύρος, κίτρινος, Έλληνας, Γερμανός η Αμερικανός; Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι περιμένουμε εμείς από τη FIFA να βοηθήσει την ελληνική κυβέρνηση στη μάχη που δίνει κατά της διαφθοράς του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.


Συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας 
ΚΟΚ Και του χρόνου θα είναι στην ομάδα ο αρχιτέκτονας μην ανησυχείς.
ΡΑΠ Αν δεν πέσουν οι υπογραφές να φοβάσαι και τους συμπολίτες σου…

Ραπτόπουλος

Σχέσεις
Ρώτησα τον απέναντι τι σχέσεις έχει ο Μαρινάκης με τον Παπαθανασάκη και μου είπε δεν ξέρει. Τον ρώτησα αν θα πάρει δανεικούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και μου είπε και σε αυτό ότι δεν ξέρει. Θα μάθει, θα μάθει που θα πάει, αρχίζουν οι μεταγραφές

Τεχνικός διευθυντής
Κάθονται και μου συζητάνε ακόμα στον ΠΑΟΚ για το θέμα του τεχνικού διευθυντή και αναρωτιούνται γιατί δεν έχει κλείσει ακόμα. Έκλεισε απλά δεν το πήρανε χαμπάρι. Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής αφού έχει δίκτυο στην Λατινική Αμερική όπως μας έλεγαν. Τι ψάχνεται ακόμα;

Παπαδόπουλος
Ψάχνουν στον ΠΑΟΚ τεχνικό διευθυντή και προπονητή; Για τον τεχνικό διευθυντή πήρανε ένα Δανό, τον Αρνεσεν. Για προπονητή δεν βλέπουν ότι η καλύτερη επιλογή είναι μπροστά στα μάτια τους και δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παπαδόπουλο; Ποιος δεν θέλει να πάει για προπονητής στον ΠΑΟΚ;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: