Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ξανά στην Ατλέτικο ο Φελίπε Λουίς!!


Δεν… άντεξε και πολύ μακριά της! Ύστερα από έναν... προβληματικό χρόνο στην Τσέλσι, ο Φελίπε Λουίς επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για το deal.

Ξανά στην Ατλέτικο ο Φελίπε Λουίς!

Τώρα κάνει το... αντίστροφο δρομολόγιο! Οι ροχιμπλάνκος ήρθαν σε συμφωνία με τους μπλε του Λονδίνου για την απόκτηση του Φελίπε Λουίς έναντι περίπου 16 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ δεν κατάφερε να «κερδίσει» τον Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, μένοντας... χαμηλά σε συμμετοχές (15 στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων 9 ως βασικός) και καλές εμφανίσεις. Κάπως έτσι ο special one δεν τον υπολόγιζε και πολύ για του χρόνου, με αποτέλεσμα και ο 29χρονος άσος να γυρίσει σε ένα... γνώριμο περιβάλλον, όπου είναι αλήθεια πως «μεγαλούργησε».

Προσεχώς αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να βάλει την «τζίφρα» του. Υπενθυμίζεται πως οι Μαδριλένοι έχουν ήδη κάνει δικούς τους, τους Βιέτο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, ενώ εκκρεμεί η ανακοίνωση για τον Σάβιτς απ' τη Φιορεντίνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Φελίπε Λουίς αγωνίστηκε στην Ατλέτικο για μια τετραετία απ' το 2010 ως το 2014 και τώρα ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: