Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κανένας περιοριστικός όρος στους 4 της ΕΠΟ για την κάρτα υγείας!

Δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι στα τέσσερα πρώην και νυν στελέχη της ΕΠΟ που απολογήθηκαν στον ανακριτή διαφθοράς το πρωί της Πέμπτης για το σκάνδαλο με την κάρτα υγείας.

Κανένας περιοριστικός όρος στους 4 της ΕΠΟ για την κάρτα υγείας
Δίχως να τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος αποχώρησαν από την Ευελπίδων τέσσερα πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ, που το πρωί της Πέμπτης βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, για το σκάνδαλο με την υπόθεση της κάρτας υγείας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί με συμβάσεις από το 2005, αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε (παρότι ανανεώθηκε) και ζημίωσε την ΕΠΟ με ποσό που μπορεί να ξεπερνά τα 29 εκατ. ευρώ.

Συνολικά κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε απιστία και συναυτουργία 23 πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ, αλλά σήμερα απολογήθηκαν το νυν μέλος της ομοσπονδίας, Γιάννης Οικονομίδης, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος Βασίλης Χατζηαποστόλου και τα πρώην μέλη Χρήστος Σάββας και Γιάννης Δεσύλλας, που μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να μην τους επιβληθεί περιοριστικός όρος.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση αντιμετωπίζουν κατηγορίες ΚΑΙ οι τέσσερις τελευταίοι πρόεδροι της ΕΠΟ, Γκαγκάτσης, Πιλάβιος, Σαρρής και Γκιρτζίκης. Ο τελευταίος ήταν ταμίας της ομοσπονδίας την εποχή που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες για την κάρτα υγείας και σε περίπτωση που του επιβληθούν περιοριστικοί όροι, μπορεί να τεθεί θέμα ηγεσίας στην ΕΠΟ και να… αναζητηθεί ξανά πρόεδρος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: