Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μούτας: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Μούτας και μίλησε για το ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ.


Για το πώς πάνε τα πράγματα στη Γερμανία: «Μια χαρά όλα πηγαίνουν περίφημα. Σε μια μικρή πόλη και ο στόχος είναι η παραμονή στη κατηγορία.»

Για την Ντόρτμουντ και τις απουσίες της: «Δίνουν μια έμφαση στο ματς με τη Μπάγερν γιατί μετά τις δύο γκέλες πρέπει να φτάσουν την ομάδα του Μονάχου οπότε δεν θέλουν να χάσουν την Κυριακή. Οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν είναι «τα δεύτερα» γιατί πολύ απλά έχουν βάθος στο ρόστερ τους.»

Για τα μειονεκτήματα της Ντόρτμουντ: «Πρέπει ο ΠΑΟΚ να μην χάνει εύκολα την μπάλα και να είναι ομαδικός και επιθετικά και αμυντικά. Η γερμανική ομάδα πιέζει ψηλά και πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος και πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένος.»

Για το ότι ο Τούντορ σκέφτεται να βάλει 3 αμυντικούς μέσους: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει σφιχτά για να εκμεταλλευτεί τα κενά και τους χώρους που θα υπάρξουν.»

Για τα αμυντικά κενά της Ντόρτμουντ: «Όσοι παίζουν με τη Ντόρτμουντ πρέπει να παίζουν σφιχτά πίσω και οργανωμένα μπροστά. Αν αφήσεις χώρο σε αυτές τις ομάδες μπορούν να σε σκοτώσουν.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: