Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Φαν Χάαλ: «Υποφέρουν οι παίκτες μου...»

Έπειτα από έξι παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποφέρουν και η κόπωση έχει αρχίσει να κάνει εμφανή τα σημάδια της, όπως ανέφερε ο Λουίς Φαν Χάαλ μετά τη δύσκολη νίκη (2-1) επί της Βόλφσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ.  
Ο Ολλανδός προπονητής έκανε λόγο για σημαντικό αποτέλεσμα που επιτρέπει στους «κόκκινους διαβόλους» να διαχειριστούν όπως αυτοί θέλουν την πορεία τους στον όμιλο, ωστόσο, στάθηκε στην κούραση των παικτών του και το προσεχές ντέρμπι με την Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ.
«Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές μου υποφέρουν από τα πολλά και δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μέσα στη σεζόν... Μετά από αυτή τη νίκη, στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η Άρσεναλ έπαιξε μια μέρα νωρίτερα από εμάς και έχει λίγες ώρες περισσότερες για να ξεκουραστεί για το μεταξύ μας παιχνίδι της Κυριακής. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε εμείς αυτό και να κοιτάξουμε ώστε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι μπορούμε...» ήταν τα λόγια του Φαν Χάαλ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: