Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κι όμως, έμεινε στη McLaren ο Μπάτον!!

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Τζένσον Μπάτον! Ο 35χρονος πιλότος παρότι σκέφτηκε σοβαρά το «αντίο» στη Formula 1, τελικά συμφώνησε να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στη McLaren.

Κι όμως, έμεινε στη McLaren ο Μπάτον!
Αναβάλλεται για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο η αποχώρηση του Τζένσον Μπάτον από το χώρο της Formula 1. Ο Βρετανός πιλότος δεν είχε κρύψει πως βρισκόταν σε σκέψεις για το μέλλον του λόγω της απογοητευτικής παρουσίας της ομάδας του τη φετινή σεζόν, ωστόσο αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση και θα παραμείνει μαζί της, δίπλα στον Φερνάντο Αλόνσο, και το 2016.

«Τον τελευταίο μήνα το σκέφτηκα πολύ και δεν είναι μυστικό ότι ήμουν σε δίλημμα. Όμως είμαι στη McLaren ήδη έξι χρόνια και γνωρίζω πλέον καλά τον Ρον Ντένις. Κάναμε κάποιες καλές συζητήσεις τον τελευταίο καιρό και διαπίστωσα πως είναι αποφασισμένος και ικανός να οδηγήσει την ομάδα μακριά από αυτές τις δυσκολίες και να τη φέρει σε μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον», δήλωσε ο 35χρονος πιλότος που μετρά 279 συμμετοχές σε Grand Prix.

«Αυτό μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και είναι ο βασικός λόγος που αποφάσισα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Μόλις πήρα αυτή την απόφαση, ένιωσα πως ήταν και η σωστή. Σίγουρα η φετινή σεζόν δεν ήταν εύκολη για μας, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε. Σε συνεργασία με τη Honda θα δουλέψουμε σκληρά το επόμενο διάστημα για να είναι το 2016 πολύ καλύτερο από το 2015», πρόσθεσε ο Μπάτον.

«Με τον Τζένσον μιλούσαμε εδώ και καιρό και το γεγονός ότι φτάσαμε στη σημερινή ανακοίνωση είναι πολύ ευχάριστο και δείχνει πόσο μεγάλο είναι το κίνητρο που έχουμε. Το συμβόλαιό του είχε οψιόν για το δεύτερο χρόνο του, αλλά όταν διαπιστώσαμε πως παραμένει προσηλωμένος στην ομάδα, δεν είχε πια καμία σημασία για μας να διακόψουμε τη συνεργασία μας. Ο Τζένσον είναι ο πιο έμπειρος πιλότος στη Formula 1 και την επόμενη περίοδο θα ξεπεράσει με το καλό τα 300 Grand Prix. Μαζί με όλα αυτά παραμένει πολύ γρήγορος», ανέφερε ο πρόεδρος της McLaren, Ρον Ντένις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: