Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

«Ευκαιρία για την Ντόρτμουντ και το κλαμπ να ακουστούν στην Ελλάδα»!

Ως ευκαιρία για τη Ντόρτμουντ αλλά και τον επίσημο σύνδεσμό της στην Ελλάδα να ακουστούν στην χώρα χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος του της Λέσχης Φίλων της, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ευκαιρία για την Ντόρτμουντ και το κλαμπ να ακουστούν στην Ελλάδα»!
Λίγο πριν τον μεγάλο αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ντόρτμουντ ο Βαγγέλης Νερατζιάς συνομίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πρόεδρο του συνδέσμου φίλων του συλλόγου στην Ελλάδα, Αλέξανδρο Μανιό.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την λέσχη: «Η λέσχη είναι πανελλήνια, για το σημερινό αγώνα έχουν έρθει μαζί μας παιδιά και από την Αθήνα αλλά και από άλλες πόλεις της επαρχίας. Βέβαια στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται τα περισσότερα μέλη μας, διότι από εδώ ξεκίνησε ο πυρήνας – η παρέα, που δημιούργησε αυτό το κλαμπ. Είναι το μοναδικό επίσημα αναγνωρισμένο κλαμπ της Ντόρτμουντ στην Ελλάδα και απαριθμεί πάνω από 60 μέλη.

Είμαστε ένας καινούριος σύνδεσμος, υπό ανάπτυξη θα λέγαμε, καθώς υπάρχουμε μόλις ένα χρόνο και ευελπιστούμε ότι και με αφορμή αυτό το παιχνίδι θα προσελκύσουμε και περισσότερα μέλη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μας έδωσε τη δυνατότητα και με άλλες δράσεις που κάναμε σε όλη την Ελλάδα να βοηθήσουμε να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα και το όνομα της ομάδας αλλά και η ύπαρξη του συνδέσμου».


Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Κοιτάξτε η ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, αλλά εμείς που ασχολούμαστε στενότερα με την Ντόρτμουντ ήταν κάτι που το περιμέναμε, καθώς ήδη από τον δεύτερο γύρο πέρυσι είχε δώσει δείγματα ανάκαμψης. Ήταν εκπληκτική η πορεία της ομάδας πέρυσι στο δεύτερο γύρο, όταν και από τις τελευταίες θέσεις κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά να αποκλείσει και την Μπάγερν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το υλικό υπήρχε και έλειπαν απλά κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσει η ομάδα να αποδώσει στο επίπεδο των περασμένων ετών. Μέχρι στιγμής και με την αλλαγή προπονητή η ομάδα αποδίδει εντυπωσιακά και ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς».

Για το αν υπάρχει κάποια σχέση με συνδέσμους του Άρη: «Υπάρχει μια αδελφοποίηση ανάμεσα σε κάποιους συνδέσμους του Άρη και κάποιους της Ντόρντμουντ, αλλά εμείς ως κλαμπ έχουμε φίλους όλων των ελληνικών ομάδων, όπως και του Αρη φυσικά αλλά και μέλη που δεν ασχολούνται κάν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι κάτι που διατυπώνουμε σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: