Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αποκλείστηκε ο Παγδατής!

Ο Μάρκος Παγαδατής ηττήθηκε από τον Βάσεκ Ποσπισίλ στο 2ο γύρο του Malaysian Open την Πέμπτη και αποκλείστηκε πρόωρα από το τουρουά.

Αποκλείστηκε ο Παγδατής
Εκτός του indoor τουρνουά της Μαλαισίας, έμεινει ο Μάρκος Παγδατής αφού δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του 24χρονου Καναδού Βάσεκ Ποσπισίλ από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, με τον Βάσεκ Πόσπισιλ να κατακτά το εναρκτήριο σετ μετά από ένα πολύ καλό tie break και να παίρνει προβάδισμα με 2-0 games στο 2ο σετ. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι είχε κριθεί, ωστόσο ο Κύπριος πρωταθλητής δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη...

Κατάφερε να πάρει τα έξι από τα επόμενα εφτά games του 2ου σετ και ισοφάρισε σε 1-1, όμως βρέθηκε να κυνηγάει και πάλι από νωρίς στο σκορ τον αντίπαλό του στο ξεκίνημα του 3ου σετ, όταν ο 24χρονος Καναδός πέτυχε break στο 2ο game.

Ο Παγδατής στην συνέχεια είχε τρεις ευκαιρίες να πάρει πίσω το break, ωστόσο δεν τα κατάφερε με συνέπεια ο αντίπαλος του να πάρει τη νίκη μετά από 2 ώρες και 28 λεπτά, ολοκλήρωσε τη νίκη του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: