Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Γκαντεμιά με Ντίντακ!!

Πάνω που ο Ντίντακ Βίλα έδειχνε να κερδίζει τη θέση του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ, ο Ισπανός υπέστη κάκωση στο μετατάρσιο και λογικά χάνει το ματς με τον Ατρόμητο. Πρόβλημα και με Φαγέ.

Γκαντεμιά με Ντίντακ!
Ατυχία για την ΑΕΚ και τον Ντίντακ Βίλα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε μια άκρως ενθαρρυντική εμφάνιση στον αγώνα με τη Βέροια κι έδειχνε να κερδίζει θέση βασικού για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα λείψει από το προσεχές ματς.

Ο πρώην άσος της Μίλαν υπέστη κάκωση μεταταρσίου στο αριστερό άκρο του ποδιού του και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα δίνοντας έτσι και πάλι τον πρώτο λόγο στον Άρη Σοϊλέδη για την ενδεκάδα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Αμπλαγέ Φαγέ, ο οποίος υπέστη κάκωση δεξιών θωρακικών πλευρών, ενώ ο Ράφικ Τζεμπούρ συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης. Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 14:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα γίνει η βράβευση στον Έλντερ Μπαρμπόσα για το καλύτερο γκολ της πέμπτης αγωνιστικής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: