Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

«Να μη φοβηθεί ο ΠΑΟΚ τη Ντόρτμουντ»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει κερδισμένος από το αποψινό ματς με τη Ντόρτμουντ ό,τι κι αν γίνει σε αυτό, σύμφωνα με τον Φάνη Γκέκα. Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρθηκε στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι καταθέτοντας τις εκτιμήσεις με την μεγάλη εμπειρία που έχει λόγω και της θητείας του στο παρελθόν στην Μπουντεσλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες. Είναι η γρήγορη ομάδα η Μπορούσια Ντόρτμουντ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τη σεβαστεί και όχι να τη φοβηθεί. Έχουν και πέντε βασικές απουσίες και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός και δεν μπει στο ρυθμό της Ντόρτμουντ μπορεί να πάρει κάτι καλό από το ματς. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς χωρίς φανατισμούς. Ό,τι και να γίνει πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει κάτι από το ματς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Η Ντόρτμουντ έχει γρήγορο ρυθμό με τη μπάλα στα πόδια γεγονός που της επιτρέπει να βγαίνει πολύ γρήγορα στην επίθεση. Αν ο ΠΑΟΚ το αποφύγει και καταφέρει να επιβάλλει το δικό του ρυθμό μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Μπορεί και η Ντόρτμουντ να έχει φανατικούς οπαδούς, ατμόσφαιρα όμως σαν της Τούμπας είναι δύσκολο να συναντήσουν».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Τι να πεις για τον Μπερμπάτοφ. Και μόνο το ότι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και έχει τέτοια εμπειρία θα βοηθήσει».

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη που θα βρίσκεται στον πάγκο: «Μπορεί να θεωρηθεί απώλεια, καθώς έχει δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Αν όμως κρίνουμε ότι στη θέση του θα παίξει ο Μπερμπάτοφ δεν μπορούμε να πούμε κάτι».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: