Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μετ’ εμποδίων κοιτάει Παναθηναϊκό!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Μετ’ εμποδίων κοιτάει Παναθηναϊκό
Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων).

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε τομείς της τακτικής με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ζητά αποτελεσματικότητα στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική ανάπτυξη.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου (20:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η SKODA ΞΑΝΘΗ θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στην έδρα της και να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή. Εκτός του τιμωρημένου Καρίμ Σολτάνι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μιχάλης Ζαρόπουλος καθώς οι νεαροί Μανώλης Δεμένικος - Χατζητερζόγλου Οκάν.

Εν τω μεταξύ, η Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων ολοκληρώνεται το Σάββατο, λίγο πριν από την αναμέτρησης στα Πηγάδια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: