Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Στην αντεπίθεση για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής ο Μέσι!!

Νομικά έχει αποφασίσει να κινηθεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι κατά της ισπανικής εφημερίδας <> για όσα του καταλογίζει περί φοροδιαφυγής.
Η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι, με επιστολή της προς το ισπανικό Μέσο, γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά για δημοσίευμα της 29ης Σεπτεμβρίου του 2015, που αναφερόταν σε φορολογικό αδίκημα από πλευράς του Αργεντινού από το 2012 έως το 2013, πίσω από το φιλικό παιχνίδι Messi and friends vs. the rest of the world.
Η πλευρά του «μάγου» της Μπαρτσελόνα υποστηρίζει πως ουδέποτε έχει πάει ενάντια στους κανονισμούς σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ιδρύματος του Μέσι, ενώ τονίζεται πως τα όσα γράφτηκαν στη «Mundo Deportivo» δεν περιέχουν αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα καταλογίζονται στον παίκτη.
«Αυτές οι ιστορίες που προσπαθούν να ρίξουν λάσπη και να κλονίσουν τη φήμη του, ο Μέσι δεν τα δέχεται και δεν ενισχύει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία. Θα κινηθούμε σύμφωνα με όσα πει ο δικηγόρος μας, Γκονσάλβες Περέιρα» αναφέρεται στην επιστολή της πλευράς του Αργεντινού.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: