Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μπουρούσης: «Θέλω να κερδίσω με τη Λαμποράλ» (pics)

Αποφασισμένος να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του τη Λαμποράλ Κούτσα να πετύχει τους στόχους της δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης κατά την παρουσίασή του. «Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά…», είπε.

Μπουρούσης: «Θέλω να κερδίσω με τη Λαμποράλ» (pics)
Η Λαμποράλ Κούτσα παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Γιάννη Μπουρούση στο νέο του μπασκετικό σπίτι, τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα». Ο 32χρονος σέντερ, που θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα στο τουρνουά «Γκομέλσκι» της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε ευτυχής για την παραμονή του σε μία ομάδα τοπ επιπέδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου πρόσφερε η Λαμποράλ. Είναι τιμή για μένα που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ACB και την Ευρωλίγκα μαζί της. Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά όταν ήρθε εκείνη της Λαμποράλ, αμέσως την αποδέχτηκα. Θέλω να παίξω καλά και να βοηθήσω με την εμπειρία μου αυτή τη νεανική ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα αυτή πάντα δίδασκε πώς να παίζεις με καρδιά. Εγώ θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου, είτε παίζοντας στο λόου ποστ είτε με πικ εν ρολ. Έχω μεγάλο κίνητρο και νιώθω πως βρίσκομαι στο σπίτι μου. Θέλω να κερδίσω με τη Λαμποράλ Κούτσα. Το θέλω πολύ. Αν παίζουμε δυνατά και τα δίνουμε όλα, τότε νομίζω πως μπορούμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας», τόνισε ο διεθνής άσος.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: