Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

«Η καλύτερη ευκαιρία για μένα ο Άρης»

Το νέο απόκτημα του Άρη, Λεωνίδας Κυβελίδης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την μεταγραφή του, τους στόχους του αλλά και τον κόσμο της ομάδας.
Τα όσα είπε ο 29χρονος επιθετικός στον arenaFM 98.4:
«Ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη , μια μεταγραφή πραγματικά της τελευταίας στιγμής. Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Άρη και έτσι βρίσκομαι πλέον στην Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Στην Πάτρα είναι η οικογένεια μου, με την ομάδα έχω περάσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και με αγαπάνε πολύ. Από εκεί και πέρα είμαι επαγγελματίας, ο Άρης είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα και γι’αυτό είμαι εδώ».
Για τους στόχους του : «Κάθε παίκτης του Άρη έχει υψηλούς στόχους, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να ανέβουμε στην Φούτμπολ Λιγκ. Από εκεί και πέρα να κάνουμε το επόμενο βήμα και να ανεβάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει”.
Αναφορικά με τον κόσμο του Άρη: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει μπροστά σε πολύ κόσμο και γεμάτα γήπεδα. Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του και τον θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι».
Για τον προπονητή και τους καινούργιους του συμπαίκτες: «Με τον κ.Αναστόπουλο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ, με τον Αντρέα τον Τάτο ήμασταν συμπαίκτες στο Χαϊδάρι αλλά και τον Νίκο Τσουμάνη ήμασταν μαζί στην Κέρκυρα».*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: