Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μέσα ο Μπέιλ για την Ουαλία!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Ουαλίας για τα παιχνίδια με Βοσνία και Ανδόρα στο φινάλε των προκριματικών του Euro 2016. «Aν είναι έτοιμος θα παίξει», το σχόλιο του Κρις Κόουλμαν.
Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει τα τρία τελευταία ματς της «βασίλισσας» λόγω τραυματισμού, ωστόσο, πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και ο Κρις Κόουλμαν τον συμπεριέλαβε στις κλήσεις του  για τα δύο τελευταία ματς της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
«Αν είναι απόλυτα έτοιμος θα παίξει κανονικά με τη Βοσνία. Θέλουμε ένα βαθμό στα δύο ματς και θα πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο να παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα» ανέφερε ο Κόουλμαν.
Η Ουαλία βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου της με 18 βαθμούς σε 8 ματς και χρειάζεται ακόμα μόλις ένα για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Euro 2016 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γαλλικά γήπεδα.
Αναλυτικά η αποστολή:
Τερματοφύλακες: Χένεσι (Κρίσταλ Πάλας), Γουόρντ (Λίβερπουλ, δανεικός στην Αμπερντίν), Ο.Γουίλιμας (Ινβερνές)
Αμυντικοί: Α.Γουίλιαμς (Σουόνσι), Τσέστερ (Γουέστ Μπρομ), Κόλινς (Γουέστ Χαμ), Ντέιβις (Τότεναμ), Γκάντερ (Ρέντινγκ), Τέιλορ (Σουόνσι), Χένλεϊ (Μπλάκμπερν), Ρίτσαρντς (Φούλαμ).
Μέσοι: Λέντλεϊ (Κρίσταλ Πάλας), Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Άλεν (Λίβερπουλ), Βον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Τ.Γουίλιαμς (Κρίσταλ Πάλας, δανεικός στην Φόρεστ), Χους (Γουίγκαν, δανεικός στην Χάντερφιλντ), Κινγκ (Λέστερ), Έντουαρντς (Γουλβς)
Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόμπσον-Κανού (Ρέντινγκ), Βόουκς (Μπέρνλι), Τσερτς (ΜΚ Ντονς), Κότεριλ (Μπέρμιγχαμ), Λόρενς (Λέστερ, δανεικός στην Μπλάκμπερν)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: