Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Αρχίζει η εκστρατεία της ΑΕΚ για «Αγια-Σοφιά»

Με σύνθημα «η νομιμότητα είναι με τη δική μας πλευρά» αρχίζει το Σάββατο η εκστρατεία της ΑΕΚ για την ενημέρωση των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας για την «Αγια-Σοφιά».

Αρχίζει η εκστρατεία της ΑΕΚ για «Αγια-Σοφιά»
Το αποφάσισαν και το προχωρούν άμεσα… Η ΑΕΚ δεν θέλει άλλες καθυστερήσεις στο θέμα του γηπέδου και για το λόγο αυτό αποφάσισε να δράσει. Όπως έγινε από χθες γνωστό, μετά τις κινήσεις του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, που έχουν ξεκάθαρα σαν στόχο να μπλοκάρουν την ανέγερση του γηπέδου, οι «κιτρινόμαυροι» περνούν στην αντεπίθεση με εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου και των φορέων της περιοχής για τα δεδομένα της υπόθεσης, τα κέρδη από την υλοποίηση αυτού του σχεδίου και τις ζημίες από τις συνεχείς χρονοτριβές.

Ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1925», Νίκος Στράτος, θα συναντήσει το μεσημέρι του Σαββάτου μέλη από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής, ανεξαρτήτου παράταξης, για να γίνει μία πρώτη ενημέρωση επί της απόφασης του συμβουλίου της Επικρατείας. Στόχος του είναι να αποδείξει πως η ΑΕΚ είναι απόλυτα πιστή προς το νόμο και δεν στηρίζονται πουθενά τα επιχειρήματα που προβάλλει ο δήμος για να καθυστερήσει την έκδοση οικοδομικής άδειας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: