Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

"Εγώ αποφασίζω ποιος θα έρθει"

Στο θέμα της μεταγραφής του Σέρχιο Κόκε επικεντρώθηκαν οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου, στη Media Day που οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στο Ν. Ρύσιο. Ο "Αναστό" μίλησε ακόμα και το κατά πόσο είναι έτοιμος ο Αρης, αλλά και για τον Κυβελίδη.

Αναλυτικά:

"Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα με μειονέκτημα την απουσία του κόσμου. Ξέρουμε πόσο κοντά είναι στην ομάδα, πόσο υπολογίζουμε στην βοήθεια του. Ήμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε, να ξεκινήσουμε με το δεξί, για να εκπληρώσουμε το στόχο όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Νιώθω πολύ ωραία και άνετα στον Αρη. Ερχομαι σε περιβάλλον που το γνωρίζω, πάλι με το ίδιο πρόβλημα. Τότε οι αγωνιστικές ήταν εννέα κεκλεισμένων, τουλάχιστον τώρα έχουμε μόνο το ερχόμενο Σάββατο και σε κάθε παιχνίδι εντός ή εκτός θα έχουμε τον κόσμο. Θα είναι οδηγός ο κόσμος στην προσπάθεια που θα κάνουμε", είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε Κυβελίδη και Κόκε, λέγοντας:

"Ήμαστε αρκετά δυνατοί στην επίθεση με τον Κυβελίδη. Αν προκύψει κάτι καλό στην πορεία θα το δούμε. Οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31/10. Αν η αγορά έχει παίκτες θα εξετάσουμε αν μπορεί να μας βοηθήσει ο ποδοσφαιριστής, αλλά μόνο αν ειναι ανάγκη, όχι για να κάνουμε απλά μεταγραφές.

Για τον Κόκε έχουν γραφτεί πολλά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του. Τον ξέρω σαν παίκτη, αλλά δεν έχω καμία επαφή μαζί του. Την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσω μαζί του και θα κρίνω εάν κι εφόσον μπορεί, αν θα έρθει ή όχι. Διάβασα ότι έδωσα "ΟΚ", ποιος το έδωσε; Εγώ αποφασίζω ποιος θα έρθει και ποιος θα φύγει. Η αρχή μου είναι εγώ να ανακοινώνω στον παικτη αν θα έρχει ή θα φύγει, αφού πρώτα ενημερώσω και τον κ. Καρυπίδη. Θέλω να τον βοηθήσω να επανέλθει, αλλά πρέπει να είναι έτοιμος".

Κλείνοντας, είπε:

"Έτοιμη δεν μπορεί να είναι η ομάδα. Ούτε μήνα δεν έχει που ξεκινήσαμε. Άλλο η προετοιμασία για όλη την χρονιά, άλλη για το Σάββατο. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Δεν έχω ζητήσει πίστωση χρόνου, είναι ξεκάθαρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: