Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Βούρκωσε ο Δαμανάκης!!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης και μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τόνισε ότι ο «δικέφαλος» είναι καλύτερος από τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε στον Μπερμπάτοφ ενώ βούρκωσε μιλώντας για ιστορικές στιγμές του ΠΑΟΚ και τον… αδελφό του, Δημήτρη Παρίδη.
Οι δηλώσεις του Γιάννη Δαμανάκη στον ArenaFM 89.4:
«Οι Γερμανοί δεν χαρίζουν τίποτα, αν μπορούν να σου βάλουν 10 θα στα βάλουν. Δεν έχει σημασία που κατεβαίνουν με αλλαγές. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει τον δρόμο του, είναι καλύτερα από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Μπερμπάτοφ χαλάει μια ολόκληρη άμυνα, αυτό είναι το μεγάλο ατού τόσο μεγάλων επιθετικών, απλά πρέπει να το εκμεταλλευτούν όλοι . Η ομάδα που βάζει γκολ από στημένα, είναι ομάδα. Και ο ΠΑΟΚ φέτος το κάνει καλά! Δυο γκολ από στημένα βάλαμε και με τον Ατρόμητο».
damanakis2
Για τον Κάτσε: «Είναι εργάτης, πολύ καλός, πρέπει να δουλέψει και άλλο το σουτ και ότι μπάλα βρίσκεται εκεί να την κάνει γκολ».
Για τον Δημήτρη Παρίδη: «Δεν υπήρξε ένας να με πάρει τηλέφωνο να με ενημερώσει. Έφυγε ένας αδελφός μου και κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο. Βγάζω παράπονο αλλά τον αγαπούσα πάρα πολύ.Ο Δημήτρης ήταν αδελφός μου, μπορεί να παίξαμε μαζί μόλις ένα χρόνο αλλά δεθήκαμε πολύ. Ήταν ψυχάρα, ήμασταν μια πολύ ωραία οικογένεια στον ΠΑΟΚ»*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: