Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ρόμπεν: «Αυτό θα μου λείψει από τον Γκουαρντιόλα»


Ρόμπεν: «Αυτό θα μου λείψει από τον Γκουαρντιόλα»

Λυπημένος που στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε για ακόμα μια φορά ο Άριεν Ρόμπεν που ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον ακολουθήσει στη Σίτι.

Για την επόμενη μέρα της Μπάγερν Μονάχου που θα είναι χωρίς τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία μίλησε ο Άριεν Ρόμπεν που ανέφερε ποια χαρακτηριστικά του Καταλανού θα του λείψουν από το καλοκαίρι και μετά.

Ο Ολλανδός, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ούτως ή άλλως δεν του έχει ζητήσει κάτι τέτοιο, εξήγησε την καθημερινότητα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Τι θα μου λείψει; Η εμμονή του με το παιχνίδι και το επίπεδο των γνώσεών του που σε κάνει καλύτερο παίκτη. Παίζω ποδόσφαιρο αρκετό καιρό, αλλά ο Γκουαρντιόλα πραγματικά με έκανε καλύτερο παίκτη.

Ήμουν 29 όταν άρχισα να δουλεύω μαζί του, δηλαδή όχι πολύ νέος, αλλά αν δεις την πρόοδο που είχα χάρη σε αυτόν, σου δείχνει τι είναι ικανός να κάνει. Ο Γκουαρντιόλα δεν με έβαλε απλά στα άκρα, αλλά και σε άλλες θέσεις. Έπαιξα ως επιθετικός και μέσος, που έκανε το παιχνίδι μου πολύ πιο πλούσιο», είπε ο 32 χρονος σε συνέντευξή του στη «Metro».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: