Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά, είναι θέμα απουσιών για τον ΠΑΟΚ!!


Τελικά, είναι θέμα απουσιών για τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τις απουσίες που αναγκάζουν τον ΠΑΟΚ να παίζει με… καθυστερήσεις την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου.

Θα πρέπει να έχεις μεγάλα αποθέματα υπομονής και κουράγιο φυλακισμένου για να φτάσεις μέχρι το τέλος ένα αγώνα του ΠΑΟΚ, ειδικά, κάποιον από τους τελευταίους.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Είτε γιατί υπάρχουν απουσίες, πράγμα που συμβαίνει για πολλές ομάδες και όπως φαίνεται είναι θέμα διαχείρισης στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, είτε γιατί δεν υπάρχει επάρκεια ικανότητας για να αποδώσει ως ομάδα.

Διότι δεν λες ομάδα αυτό που παρουσιάστηκε στη ρεβάνς με τον Πανιώνιο κι ο μοιραίος Μασούρας και η παρέα του εξέθεσαν αρκετές φορές την άμυνα του ΠΑΟΚ, από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Οπότε εκείνο το γκολ που πέτυχε ο Πέλκας στη Νέα Σμύρνη, δεν ήταν μόνο μοναδικής ομορφιάς, ήταν καθοριστικό για να προκρίνει τον ΠΑΟΚ.

Θεωρώ βέβαια, ότι για να φτάσεις να κάνεις κάτι σαν καθυστερήσεις στο τέλος, ώστε να μην προκύψουν εμφράγματα, είναι το στοιχείο που απογοητεύει περισσότερο και ακτινογραφεί μια ομάδα που αγκομαχεί ενώ θα έπρεπε να είχε κυριαρχήσει.

Ίσως θα πρέπει να δεχθούμε τελικά ότι ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που οι απουσίες στοιχίζουν περισσότερο από άλλες ομάδες και δεν μπορεί να βρει ρυθμό. Ίσως τελικά να έχει δίκιο ο Τούντορ που φωνάζει για τα πολλά προβλήματα και δικαιολογείται να μην μπορεί να φτιάξει μια φάση της προκοπής.

Στην ουσία του πράγματος, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουν όλοι μαζί και να παραταχθεί πλήρης, μην περιμένουμε τίποτε σπουδαίο για τη συνέχεια.

Εκτός κι αν γίνει ένα θαύμα και όλο αυτό που βγάζει στο γήπεδο ο ΠΑΟΚ, θα βελτιωθεί εντυπωσιακά για να διεκδικήσει ό,τι απέμεινε. Δεν είναι και λίγο να παίξεις για το κύπελλο και να μπεις στα πλέι-οφ με καλύτερες προϋποθέσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: