Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Στο «ψυγείο» παραμένει o Παππάς!!


Στο «ψυγείο» παραμένει o Παππάς

Ούτε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές θα αγωνιστεί ο Νίκος Παππάς, καθώς είναι ανέτοιμος και έτσι ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Στο… ψυγείο θα είναι για λίγο ακόμη ο Νίκος Παππάς.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και έτσι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ώστε να συνεχίσει γυμνάζεται μόνος του και να είναι έτοιμος ενόψει της συνέχειας.

Την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Νίκος Παππάς με το «τριφύλλι» ήταν την 1η Φεβρουαρίου και στο ματς με το Ρέθυμνο, για την Α1. Ωστόσο, έκτοτε δεν κατάφερε να μπει ξανά στη δωδεκάδα των «πράσινων», χάνοντας έτσι τα παιχνίδια με Νταρουσάφακα για Ευρωλίγκα, αλλά και Κολοσσό Ρόδου, ενώ εκτός αναμένεται να είναι και απέναντι στην Αναντολού Εφές την Παρασκευή (12/2).

Ο Νίκος Παππάς αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το μέλλον του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό άλλωστε στα μέσα της περσινής σεζόν, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Όμως, η ατυχία με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο τον περασμένο Μάιο, στο Βενετόκλειο, τον ανάγκασε να μείνει πολύ πίσω και έτσι να μην κάνει φέτος τη χρονιά που όλοι περίμεναν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: