Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Μανιάτης: «Δεν υπάρχει οψιόν, δεν με υπολόγιζε ο Σίλβα»


Μανιάτης: «Δεν υπάρχει οψιόν, δεν με υπολόγιζε ο Σίλβα»

Διέψευσε τα ρεπορτάζ που υποστήριζαν ότι υπάρχει οψιόν αγοράς του από τη Σταντάρ Λιέγης ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ τόνισε ότι δεν χρειαζόταν να του πει ο Μάρκο Σίλβα ότι δεν τον υπολογίζει.

Ενώπιον των Βέλγων δημοσιογράφων βρέθηκε για πρώτη φορά ο Γιάννης Μανιάτης στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τη Σταντάρ Λιέγης και η είδηση που προέκυψε έχει να κάνει με το καθεστώς με το οποίο μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στο σύλλογο του Βελγίου.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη αγοράς του από τη Σταντάρ Λιέγης μέσω κάποιας οψιόν ενώ τόνισε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει, αφού ήταν ξεκάθαρο ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν τον υπολογίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη:

«Δεν αλλάζει κάτι για εμένα αυτό (σ.σ. το ότι δεν υπάρχει οψιόν). Ήρθα στην Σταντάρ γιατί ένιωθα πως πλέον δεν είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή μου στον Ολυμπιακό και δεν θα είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Δεν χρειαζόταν να μου το πει. Χρειαζόμουν μία νέα πρόκληση. Πολλοί σκέφτονται να φύγουν εκτός Ελλάδας και δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με την οικονομική κρίση στη χώρα μας, καθώς πρέπει να παραδεχθούμε πως εμάς τους ποδοσφαιριστές δεν μας επηρεάζει όπως τον υπόλοιπο κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός πως έμαθε για την ομάδα από τον Ντοσεβί: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός πως έφυγε από τον Ολυμπιακό. Για εμένα άξιζε να βρίσκεται στον Ολυμπιακό, αλλά κάποιες φορές κι οι ομάδες κάνουν λάθη. Μου είπε πως η Σταντάρ είναι ένας πολύ σοβαρός σύλλογος, κάτι που βλέπω κι εγώ τώρα».

Για το τι γνώριζε για το βελγικό ποδόσφαιρο και για τη «μονομαχία» του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: «Νικήσαμε 3-0 στις Βρυξέλλες, αλλά δεν το αξίζαμε 100%. Αλλά θεωρώ πως η πρώην ομάδα μου είναι πιο δυνατή κι είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αλλά προφανώς κι η Άντερλεχτ είναι μία πολύ καλή ομάδα».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: