Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Προβληματισμός στην ΑΕΚ για την πειθαρχική δίωξη!!


Προβληματισμός στην ΑΕΚ για την πειθαρχική δίωξη

Δεν υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην ΑΕΚ την πειθαρχική δίωξη του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, για τα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τη συμπληρωματική δίωξη από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, που κάνει λόγο για εκτεταμένα επεισόδια στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια διώξη, που ελλοχεύει κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών για τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο και κλείσιμο των θυρών του γηπέδου μέχρι και 3 αγωνιστικές.

«Είναι εξέλιξη που προκαλεί προβληματισμό και οργανώνουμε την υπερασπιστική μας γραμμή για να αντιμετωπίσουμε την υπόθεση αυτή», είναι η θέση της ΑΕΚ για την πειθαρχική δίωξη του κ. Μπαξεβάνου, ενώ από το περιβάλλον της ομάδας αναφερόταν επίσης πως «Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι δεν ξεπερνάμε τόσο εύκολα τα όσα έγιναν... Απεναντίας ακόμα περισσότερο τώρα προσπαθούμε να θωρακίσουμε το ΟΑΚΑ ενόψει των ντέρμπι για να μην δώσουμε το Σάββατο την παραμικρή αφορμή».

Υπενθυμίζεται, πως από την ΑΕΚ υποστήριζαν ότι η έκθεση της αστυνομίας για τα όσα έγιναν στο Περιστερι δεν ανέφερε σε κανένα σημείο για εκτεταμένα επεισόδια και από τα όσα είχαν γραφτεί δεν υπήρχε κίνδυνος για... βαριά καμπάνα.

Ωστόσο, η συμπληρωματική κλήση από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα βρήκε προ εκπλήξεως τους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να υπερασπίσουν την ομάδα βάση των επιχειρημάτων τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: