Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τα μπόνους στα συμβόλαια των παικτών της Λέστερ!!


Τα μπόνους στα συμβόλαια των παικτών της Λέστερ

Μπορεί η Λέστερ να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, ωστόσο η κατάκτηση του δεν θα επιφέρει στους παίκτες κάποιο πριμ. Δείτε ποια είναι τα μπόνους και πόσα θα πάρει ο... πρωταθλητής Ρανιέρι.

Η καταπληκτική πορεία της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία την έχει φέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος και φαντάζει αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεν σημαίνει πως θα επιφέρει στους παίκτες της ομάδας και... κάποιο έξτρα πριμ. Και αυτό διότι στην αρχή της χρονιάς το μπόνους στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ήταν για παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, η Daily Mail σε ρεπορτάζ της βγάζει στη φόρα όλα τα μπόνους που έχουν οι ποδοσφαιριστές στα συμβόλαιά τους, αλλά και αυτό του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος θα είναι ο μόνος που θα πάρει παραπάνω χρήματα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.

1) 6,5 εκατομμύρια λίρες για την κατάκτηση της 12ης θέσης ή κάποιας εκ των παραπάνω

2) 3,5 εκατομμύρια λίρες για την κατάκτηση της 17ης θέσης, μία θέση δηλαδή πάνω από τη ζωνη του υποβιβασμού. Οι αποδοχές, ωστόσο, θα είναι κλιμακωτές αφού για κάθε θέση παραπάνω, τα χρήματα θα αυξάνονται. Για την 16η και 15η θέση θα είναι 4,4 εκ. λίρες, για την 14η και 13η 5,5 εκ. λίρες και από την 12η και πάνω, όπως προαναφέραμε, 6,5 εκ. λίρες.

3) Κάθε φορά που ένας παίκτης συμπεριλαμβάνεται στην καλύτερη 18αδα της αγωνιστικής, θα λαμβάνει 9,5 χιλιάδες λίρες.

4) Εάν κάποιος παίκτης αγωνιστεί και στα 38 ματς θα πάρει το ποσό των 350 χιλιάδων λιρών.

5) 3 χιλιάδες λίρες για κάθε νικηφόρο ματς.

6) Ο προπονητής της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι, θα λαμβάνει 100 χιλιάδες λίρες για κάθε θέση πάνω από τη 17η. Εάν κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα, θα πάρει 1,7 εκατομμύρια λίρες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: