Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί για την Ευρωλίγκα η Εφές»


Τζόρτζεβιτς: «Φαβορί για την Ευρωλίγκα η Εφές»

Το θέμα του Νίκου Παππά είναι σοβαρό, όμως ο Παναθηναϊκός δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να την συγκαταλέγει στα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Μπορεί την Πέμπτη (11/2) να μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον το θέμα του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό τοποθετήθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ωστόσο, αυτό που «καίει» περισσότερο τον «Σάλε» είναι το κρίσιμο ματς με την Αναντολού Εφές, την οποία συγκαταλέγει στα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

«Η Εφές είναι σίγουρα ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Έχει εξαιρετικό ρόστερ, σπουδαίο προπονητή, έμπειρους παίκτες που παίζουν πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα. Έχει πολλά νέα ταλέντα, όπως ο Οσμάν, ο Σάριτς, ο Κορκμάζ. Είναι σκληρή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σωματικά στο παιχνίδι, να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Θα είναι “κλειδί”, όπως και το να σταματήσουμε τους παίκτες που κάνουν φάσεις ένας εναντίον ενός, όπως τον Μπράουν, τον Γκρέιντζερ και τον Ερτέλ, τον οργανωτή της ομάδας, μαζί με το Σάριτς έχουν πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα χρειαστούμε την υποστήριξη του κόσμου και νιώθω ότι θα είμαστε έτοιμοι», δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: