Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ουζουνίδης: «Πέρασε ο πιο τυχερός»


Ουζουνίδης: «Πέρασε ο πιο τυχερός»

Ο Πανιώνιος είχε το θράσος αλλά ο ΠΑΟΚ την... τύχη και έτσι κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, παρότι οι «κυανέρυθροι» ήταν ανώτεροι, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

«Πέρασε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος». Η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ, τα λέει όλα και φανερώνει την πικρία του για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου

«Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση πίστευα και έτσι αποδείχτηκε πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό ζευγάρι. Πέρασε ο πιο τυχερός και όχι ο καλύτερος. Εγιναν δύο παιχνίδια με λίγες φάσεις. Δυστυχώς για εμάς σε αυτά τα παιχνίδια μετράει το εκτός έδρας γκολ και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που το πέτυχε και πήρε την πρόκριση. Εμείς παίξαμε ανοικτά, όπως μπορούμε και ξέρουμε, είχαμε ευκαιρίες, όμως δεν σκοράραμε. Είμαι ευχαριστημένος και δείξαμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, εκεί όπου θέλουμε να μείνουμε ψηλά», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης.

Για το χειροκρότημα του κόσμου του ΠΑΟΚ: «Φάνηκε από την αρχή πως ο κόσμος εκτίμησε την αγωνιστικότητα των παικτών μου. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα επηρέασε σίγουρα γι’ αυτό. Εγώ είπα στους παίκτες μου για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοιες έδρες πρέπει να δείξεις θράσος. Και αυτό το είχαμε. Σίγουρα μας ικανοποιεί που μας χειροκρότησε ο κόσμος».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Περίμενα καλύτερο ΠΑΟΚ είναι η αλήθεια. Εχει προβλήματα σίγουρα, αλλά είναι ο ΠΑΟΚ. Μας βοήθησε ο σχηματισμός του στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε την ομάδα. Πάντως, σίγουρα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε είχαμε στο μυαλό μας καλύτερο ΠΑΟΚ. Εμάς εξ αρχής μας ενδιέφερε να διεκδικήσουμε την πρόκριση και το κάναμε. Ο Πανιώνιος δεν είναι εύκολη ομάδα αν είναι σε καλή ημέρα και σήμερα ήμασταν καλά».

Για το φαβορί του κυπέλλου: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Εχει το πλεονέκτημα, αλλά το κύπελλο είναι κύπελλο και όλα γίνονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: