Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Τούντορ: «Αξίζαμε να περάσουμε στα ημιτελικά»


Τούντορ: «Αξίζαμε να περάσουμε στα ημιτελικά»

Παρότι δεν ήταν καλός, ο ΠΑΟΚ άξιζε να προκριθεί στα ημιτελικά σύμφωνα με τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ, ενώ ανέφερε πως του άρεσε το δίδυμο Βίτορ-Χατζηϊσαΐας.

Άξιζε την πρόκριση και κατάφερε να την πάρει ο ΠΑΟΚ, σε μια πολύ επικίνδυνη διοργάνωση όπως το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

«Αξίζαμε να περάσουμε στα ημιτελικά. Είναι ένα καλό απόγευμα για εμάς, είμαστε στους ημιτελικούς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Το Κύπελλο είναι μία επικίνδυνη διοργάνωση και τώρα θα περιμενουμε την κλήρωση. Τα συγχαρητήρια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα, γιατί σήμερα έλειπαν πολλοί σημαντικοί παίκτες και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας», είπε αρχικά ο Τούντορ.

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να δημιουργήσει φάσεις: «Όταν τραυματίζονται οι ακραίοι παίκτες, πρέπει να βρεις ένα διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης. Είναι διαφορετικό όταν παίζει ο Μπερμπάτοφ σαν επιτελικός. Πρέπει να προσαρμοστώ στους παίκτες που έχω στη διάθεση μου και για το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί ο Κλάους έχει ένα τραυματισμό, ο Μακ είναι τιμωρημένος και πρέπει να δούμε πως θα φτιάξουμε την καλύτερη ενδεκάδα για την Κυριακή».
Για το δίδυμο Βίτορ-Χατζηϊσαία: «Πρέπει να δω στο βίντεο 1-2 φάσεις που μας έκαναν οι αντίπαλοι, αλλά οι δύο παίκτες που είχαμε στην άμυνα μου άρεσαν».

Για την εμφάνιση της ομάδας του: «Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο στο πρώτο μέρος, θέλαμε να ελέγχουμε από τον άξονα το ρυθμό και στο δεύτερο μέρος το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Βρήκαμε καλύτερο ρυθμό, αυτό δεν είχαμε στο ημίχρονο και το αλλάξαμε».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε τον Πέλκα στα άκρα και τον Μπερμπάτοφ σε ρόλο δεκαριού: «Πρώτα από όλα, αυτό δεν δούλεψε σε ένα σημείο, αλλά σε κάποια άλλα ναι. Όταν έχεις απουσίες, προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή διάταξη και το τι μπορεί να δημιουργήσει λιγότερο πρόβλημα στην ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Μπερμπάτοφ αγωνίζεται πια καλύτερα ώς δευτερος επιθετικός και έχοντας τον Πέλκα στην άκρη να συγκλίνει, είναι σαν να έχουμε ουσιαστικά δύο δεκάρια. Ποτέ δεν μπορείς να πετύχεις το τέλειο, αλλά με αυτούς τους 4 μπροστά είχαμε λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα, υποφέραμε λίγο περισσότερο από τον αντίπαλο και για αυτό έκανα και αυτή την αλλάγή στο ημίχρονο».

Για τον Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι πάντα μία επιλογή. Μου αρέσει όταν οι παίκτες μου κάνουν να σκέφτομαι το ποιος είναι καλύτερος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όταν επιλέγεις να αφήσεις κάποιον στον πάγκο το κάνεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν 20 παίκτες και πιστεύω ότι όλοι έχουν πάρει και θα πάρουν ευκαιρίες. Ο Κάτσε σήμερα ήταν καλός, έδωσε καλά στοιχεία στην ομάδα και με δύο παίκτες πιο κινητικούς στο κέντρο ελέγξαμε το ρυθμό. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάξουμε να γίνουμε και πιο κινητικοί στο δεύτερο μισό του γηπέδου».

Για τον Χατζηϊσαία: «Είμαι ικανοποιημένος, έπαιξε καλά και δε θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω».

Για την ομάδα που θα προτιμούσε να αντιμετωπίσει στους "4": «Τώρα δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ότι μας φέρει η κλήρωση θα το αποδεχτούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: