Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Θα την κερδίσει ξανά;


Θα την κερδίσει ξανά; (video)

Η Σεβίλλη έχοντας κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς τη Θέλτα, ήρθε 2-2 στον επαναληπτικό και πήρε την πρόκριση στον τελικό, που την περιμένει η Μπαρτσελόνα, η οποία «διψάει» για εκδίκηση για τη φετινή ήττα.

Μπορεί να την ξανακερδίσει και αυτή τη φορά να της πάρει και την κούπα; Ιδού η απορία για τη Σεβίλλη, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει φέτος τη Μπαρτσελόνα και σίγουρα η Μπλαουγκράνα θέλουν να πάρουν ρεβάνς, στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η πρόκριση, πάντως, για την ομάδα της Ανδαλουσίας είχε κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο ματς, αφού είχε επικρατήσει 4-0 της Θέλτα και ο επαναληπτικός στο Βίγκο ήταν τυπικής διαδικασίας. Ωστόσο, η Σεβίλλη δεν θέλησε να πάει... χαμένη στον τελικό και παρότι έχανε με 2-0 και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης με 2-1, απέσπασε την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Ο Ιάγο Άσπας με δύο τέρματα στο 35' και το 55' έβαλε σε θέση οδηγού τη Θέλτα και έκανε τους οπαδούς της να ελπίζουν. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά το 2-0 η Σεβίλλη έβαλε τέλος στη... σεμνή τελετή με γκολ του Μπανέγα, ενώ ο Κονοπλιάνκα στο 87' διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ενζονζί, ενώ την πρώτη την είχε δεχθεί στο 89'.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: