Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

«Προϊόν ομαδικής δουλειάς το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό»


«Προϊόν ομαδικής δουλειάς το γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ταπεινός εμφανίστηκε ο Μίλος Στόιτσεφ που σημείωσε το «χρυσό» γκολ του Ατρόμητου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με το οποίο αποκλείστηκαν οι «πράσινοι» από το Κύπελλο. «Δείξαμε ότι είμαστε καλοί», είπε.

Πολύ χαρούμενος, αλλά και ταπεινός ήταν ο Μίλος Στόιτσεφ στις δηλώσεις που έκανε την επομένη της πρόκρισης του Ατρόμητου στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής των «μπλε» που σημείωσε το μοναδικό –και πανέμορφο- τέρμα της ομάδας (1-0) του στο ματς της Τετάρτης σχολίασε μέσω της Nova ότι ήταν προϊόν ομαδικής δουλειάς.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Περιστεριώτες έδειξαν με το τις εμφανίσεις τους κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ότι έχουν καλή ομάδα και ανέφερε πως τα βρίσκουν σκούρα στα θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια.

Αναλυτικά

-την καλή παρουσία του Ατρόμητου στα τελευταία ματς: «Έχουμε δώσει τέσσερα σερί πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Τα δύο με Παναθηναϊκό και από ένα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και τα πήγαμε πολύ καλά. Δείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα και πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε αφήσει πίσω την κακή περίοδο που διανύαμε και είμαστε χαρούμε που είμαστε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Κι όλο αυτό μπορεί να μας δώσει αισιοδοξία για τη συνέχεια».

-την δική του καλή παρουσία: «Κάθε φορά δουλεύω στο 100% και περιμένω την ευκαιρία. Το γεγονός ότι βρέθηκα στην ενδεκάδα σε αυτήν την περίοδο που η ομάδα πηγαίνει καλά ίσως να είναι και τύχη».

-το πανέμορφο γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ. Ωστόσο, χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για κάθε γκολ και αυτό το γκολ ήταν προϊόν ομαδικής προσπάθειας και είμαι χαρούμενος που βρέθηκα στη θέση για να πετύχω αυτό το γκολ».

-το γεγονός ότι δυσκολεύεται ο Ατρόμητος στα πιο εύκολα ματς: «Ίσως να έχουμε κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια με τις πιο μικρές ομάδες. Δυσκολευόμαστε αρκετά. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή περίοδο, θέλουμε να συνεχίσουμε και ευχόμαστε να μην πάει κάτι άσχημα κόντρα στη Βέροια και ενώ ακολουθεί ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Αν καταφέρουμε να κάνουμε δύο σερί νίκες θα βρεθούμε κοντά στον στόχο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: