Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Άρης: «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε»


Άρης: «Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε»

Ο Άρης ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις του και η διοίκηση ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξή τους.

Τους οπαδούς της ομάδας ευχαρίστησε η ΚΑΕ Άρης με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε αυτή οι διοικούντες υπογραμμίζουν την παρουσία των οπαδών της ομάδας σε όλες τις αναμετρήσεις και αναφέρει μεταξύ άλλων...

«Σας περιμένουμε κοντά μας και στη συνέχεια της φετινής σεζόν για να ζήσουμε μαζί ακόμα περισσότερες χαρές. Όσο για το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΡΗ; Δεν τελείωσε. Μόλις ξεκίνησε…»

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Άρη:

"Η ομάδα μας ολοκλήρωσε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με θετικό πρόσημο και η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο για την εξαιρετική, απ' όλες τις απόψεις, συμπαράστασή του σ’ αυτό το πρώτο, μετά από τρία χρόνια, «ταξίδι». Το κατάμεστο σε όλους τους αγώνες «Nick Galis Hall» και η έντονη παρουσία φιλάθλων μας σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες, σε όλες τις γωνιές της Ευρώπης, έστειλαν το μήνυμα ότι ο Ευρωπαίος ΑΡΗΣ επέστρεψε.

Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο φετινό Eurocup έβαλε τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο είναι συνυφασμένο με τη μαζική στήριξη του κόσμου, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του δεν «επέτρεψαν» σε κανέναν αντίπαλο να φύγει νικητής φέτος από το «Nick Galis Hall».

Σας περιμένουμε κοντά μας και στη συνέχεια της φετινής σεζόν για να ζήσουμε μαζί ακόμα περισσότερες χαρές.

Όσο για το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΡΗ; Δεν τελείωσε. Μόλις ξεκίνησε… "

Δεν υπάρχουν σχόλια: